Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לאחרונה מחפש לקנות סט קומפוננט, סאב ומגבר משומשים לרכב

ואני שואל את עצמי מה הסיכון כשאני קונה רכיב כזה או אחר מבן אדם שאני לא מכיר?

לדוגמא אני קונה ממישהו מגבר מתקין אותו הוא עובד כמה גבוהה ההסתברות שהמגבר הזה נמצא בימיו האחרונים עקב שימוש פרוא\לא נכון או תיקון כזה או אחר?

אותה השאלה נשאלת לגבי סט קומפוננט וסאב

כדאי בכלל לקנות מגברים, סאבים, רמקולים משומשים לאוטו?

פורסם

לגבי מגברים- אם המגבר לא ישן מדיי (בן שנה/שנתיים מקסימום) ומחברה טובה - אפשר לקנות אותו...

וכמובן לברר כיצד הוא היה מחובר ולמה.

אם מדובר במגבר איכותי מאוד (Audison למשל) - יש פחות סיכוי לבעיות כי הוא בנוי טוב.

אם קונים מגבר בינוני - כדאי להיות יותר זהירים. (למרות שלא יזיק לבדוק ולמצוא מגבר במצב טוב עם קצת מאמץ)

פורסם

שאתה קונה יד שנייה אתה תמיד לוקח את הסיכון שזה יהרס עוד דקה

לכן מומלץ ליקנות מוצרים שידועים שהם מחזיקים הרבה זמן ועמידים בהספקים כגון רוקפורד ,JL ועוד הרבה טובים אחרים...

פורסם

מה זה קשור??? לחברה???

יכול להיות הוא יקנה פרארי אבל המנוע כבר חורק והגיר לא משהו. (אבל אנחנו צריכים לקנות אותו בגלל שהוא מחברה טובה ויודעים שהאוטו טוב נכון ?!?! לא ! ).

כנל המגברים. אפילו זה מגבר מחברה סוף הדרך הבורר עוצמה יכול להיות כבר שחוק ושאתה מסובב אותו הוא גורם לרעשים ואפילו מתג הכרוס אובר יכול להיות רופף.... ויכול להיות מיליון ואחד תקלות קטנות.

אז לא משנה איזה מגבר זה ואיזה יד.... אם ניפלת על משהו דפוק. נידפקת......

הכי טוב זה לראות לפני שקונים ולבחון אותו - חיבורים מתגים ולראות שכלום לא מרעיש ורופף.

תמיר

***** Amplifiers Jobs *****

***** VW Golf Function *****

***** 050-7-266-766 *****

מכירה של רדיו דיסק:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46216

פורסם
מה זה קשור??? לחברה???

יכול להיות הוא יקנה פרארי אבל המנוע כבר חורק והגיר לא משהו. (אבל אנחנו צריכים לקנות אותו בגלל שהוא מחברה טובה ויודעים שהאוטו טוב נכון ?!?! לא ! ).

כנל המגברים. אפילו זה מגבר מחברה סוף הדרך הבורר עוצמה יכול להיות כבר שחוק ושאתה מסובב אותו הוא גורם לרעשים ואפילו מתג הכרוס אובר יכול להיות רופף.... ויכול להיות מיליון ואחד תקלות קטנות.

אז לא משנה איזה מגבר זה ואיזה יד.... אם ניפלת על משהו דפוק. נידפקת......

הכי טוב זה לראות לפני שקונים ולבחון אותו - חיבורים מתגים ולראות שכלום לא מרעיש ורופף.

תמיר

]

קשור מאוד!!!!!!!

תמיד קיים הסיכוי שיד שנייה יהיה דפוק בכול חברה ....

אבל כדי ללכת על יד שנייה של חברות גדולות ואיכותיות כי יש סיכוי טוב שהם חוברו נכון ועבדו טוב ...

לא כמו איזה מוצר סיני שיש לו סיכוי יותר גדול להיתקלקל..

פורסם
]

קשור מאוד!!!!!!!

תמיד קיים הסיכוי שיד שנייה יהיה דפוק בכול חברה ....

אבל כדי ללכת על יד שנייה של חברות גדולות ואיכותיות כי יש סיכוי טוב שהם חוברו נכון ועבדו טוב ...

לא כמו איזה מוצר סיני שיש לו סיכוי יותר גדול להיתקלקל..

לא קשור בכלל לדעתי.

מה זה יש סיכוי טוב שהם חוברו נכון??? כול מגבר אם אתה לא מחבר נכון הוא לא יעבוד....

ועבדו טוב כול מגבר עובד טוב בהתחלה...

מוצר סיני כמו לכול מוצר אחר יש סיכויי גדול להתקלקל אם לא משתשמים איתו נכון (יותר מידיי סאבים)

התנגדות נמוכה יותר וכו...

תמיר

מכירה של רדיו דיסק:

פורסם

טוב יאללה אתה צריך ללכת להיות יחצן של כל המוצרים האלה קליפורניה טראח וכל זה....

לפי דעתי אתם צודקים עדיף לקנות מגבר מבית טוב וככה הוא יותר אמין להחזיק יותר שנים...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
טוב יאללה אתה צריך ללכת להיות יחצן של כל המוצרים האלה קליפורניה טראח וכל זה....

לפי דעתי אתם צודקים עדיף לקנות מגבר מבית טוב וככה הוא יותר אמין להחזיק יותר שנים...

לא לא לא...... שכחתי זה אתה שצריך להיות יחצן של כווול המוצרים של כווול החברות הטובות...

כן בטח.........

ושכחתי איזה מבחר יד שניה של מגברים רוקפורד ו ג'יי אל אהודיו ו וקיקר וJBL וMTX.

מה לא ידעת שיש לנו את כול זה במבחר העצום של היד שניה ?!?!

אתה חיי בעולם דמיוני ! ורואים את זה לפי החתימה שלך. יש לך דימיון מפותח

... אתה לא יודע מה קורה בחוץ. אם אתה לא יודע. המוצרים ששולטים בארץ

אצלנו זה המוצרים הסיניים. רוב החנויות של המערכות הם מוכרות מגברים זבל ! כי אתה חושב כול אחד

שיש לו סאב ומגבר יקנו לך קיקר ?!!? הם קונים דברים זולים.. 70% מהרכבים שתמצא בארץ עם מערכות. תראה או רמקולים של פיוניר או קנווד.. או חברות זבל כמו CALIFORNIA או SABA או סבתא או XPLOTION.

ואני מכיר את רוב החנויות באזר שלי - זכרון חדרה בנימינה פרדס חנה וכו...

החנויות האילו מוכרות בעיקר מגברים של חברות בקרשים.... ואני מכיר 200 אנשים וחלק חברים.

יש להם מגברים עם שמות מהחלל החיצון. ומה אתה רואה מה שיש בפורום זה מייצג את מה שיש בארץ?? יש אלפי אלפי מכוניות בארץ עם מגברים סיניים. לא שזה טוב ! כי הכול יקר בארץ...

אז אל תגיד " מגבר מבית טוב ". למה אין הרבה. וגם אם אז.......אז הם יקרים. הוא יכול להיות

מרוצה ממגבר סיני פי 1000 מימה שאתה תהנה ממגבר רוקפורד. ואם הוא נפל על מגבר מחברה מותג

במחיר טוב אז סבבבה.....

ושוב המוצרים השולטים בארץ הם המוצרים הסיניים האילו ! למזר...פייל....וכול שאר המגברים של

וואלה קניות.

עכשיו כנס כנס ליד שניה אהודיו בפורום תראה איזה שלל מותגים יש לך שמה....:roflmao:

או שתכנס לZAP ותגיד לנו איזה מגברים יש שמה..... בעיקר מגברים פשוטים.

עם מחירים בשמיים

ואל תסתמך על זה שמגבר מבית טוב הוא דווקא תמיד ירזיק שנים... תלוי איך עבדו איתו.

תמיר

ואם אני יחצן של קליפורניה בום יש לך בעיות עם זה?!

מכירה של רדיו דיסק:

פורסם

בכול דבר יש יוצא מן הכלל

אני עדיין ממלץ לך לקנות מוצר של חברה מוכרת ( במיוחד עם זה יד שניה )

תראה זה ברור שיש מצב שאחד המגברים החזקים שיש היום...עבר הרבה כאבים בחיים שלו

אז יש מצב שהוא גמור ולא חשוב איזה חברה הוא...

אבל אם הולכים על הרוב...אז זה ידוע שמוצרים מעפנים יהרסו הרבה יותר מהר מאשר מוצרים שנחשבים איכותיים

זה כמו שאתה מחפש רכב אתה רוצה משהו אמין למרות שיש מצתב שתקנה את האוטו הכי אמין שיש אבל הוא ספציפית גמור

פורסם

אחי מה אתה גנוב אתה משווה את הרכיבים שיש בתוך מגבר של רוקפורד JL קיקר וכ'ו....

לרכיבים שיש לך בתוך מגבר של בווס, קרליפונה בום וכ'ו...???

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

פורסם
אחי מה אתה גנוב אתה משווה את הרכיבים שיש בתוך מגבר של רוקפורד JL קיקר וכ'ו....

לרכיבים שיש לך בתוך מגבר של בווס, קרליפונה בום וכ'ו...???

אין מה להשוות הם אותם רכיבים. רק סרטוט מעגל אחר...

ולא הבנת אותי נכון זה לא שני ממליץ על זבל סיני. זה פשוט אין מבחר רב של יד שניה של מגברים מותגים.

ואתם ממליצים על שמות........שקשה מאוד למצוא יד שניה..... הרוב זה זבל סיני.

תמיר

מכירה של רדיו דיסק:

פורסם

לפי דעתי חרגתם קצת מהנושא.

אין כל כך הרבה סיכון בקנייה של משומש,רק תבדוק למה הבנאדם מוכר ותבקש לשמוע אם אפשר לפני הקנייה.

לגבי הרכיב שהחלטת לגביו זה רק אתה תחליט אם אתה רוצה רוקפורד או קליפורניה

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

ASTRO-במקום לשנות את הגישה של האנשים לגבי מגברים זולים אתה להפך מכניס להם מוטיבציה- למה לא, תקנו!.הם בדיוק כמו המגבר של BRAX רק מעגל שונה.

בטח שהם מרוצים למה לא קניתי מגבר ב400 שקל PROSOUND ושכן שלי ה"מטומטם" קנה מגבר של רוקפורד יד שניה ב500 שח .עד שהוא מתקרב לאוטו של השכן ומקשיב ואז הוא מתפלא ,איך המגבר הישן הזה יכול להיות יותר טוב ממגבר חדש.ולאחר מאבק קשה אם המגבר PRO... הוא מצליח להוציא ממנו זעקה אחרונה שדי דומה למגבר של רוקפורד.אבל אופס נשרף .... .(זה מניסיון).

אז אתה יכול לטעון עד מחר שהמגברים של CALIFORNIA טובים או אפילו מעולים -ברמה של BRAX אבל "מעגל שונה" אבל כולם יודעים שזה לא נכון.

אני גם יכול לשאול שאלה כזאת למי היה מגבר של קליפורניה והוא מוכר אותו כדי להחליף למגבר יותר טוב!אתה רוצה תשובה !

לדעתי אתה היחיד ברשת שמתווכח על מגברים של קליפורניה.

פורסם

תראה אני ממש ממש ממש לא משווה בין קליפורניה לרוקפורד או ל קיקר או גי בי אל או משהו כלל בסגנון...

אבל אם מסתכלים על המגברים הזולים אז לפי דעתי קליפורניה עושים את העבודהאני לא יודע כמה באמת שמעו פה מגברים של קליפורניה אבל אדי,גל,דיאבלו מי שהיה במפגש היום מה אתם אומרים על המגבר שלי ?

שוב אני לא מנסה להשוות את זה למגברים של רוקפורד וחברות ברמה הזאת...

תחלאס המגבר לא מרים יפה את המערכת שלי ? לפי דעתי הוא בהחלט מספק אותה...

וזה לא סוד שאני רוצה להלחף מגבר לא בגלל שאני לא מרוצה בגלל שאני פשוט רוצה להתקדם עוד קצת..

• תוכן חדש...