Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול חזרתי ממסיבת סילבסטר בקושי שתיתי אבל כל הערב הייתי עייף.

כשנהגתי הביתה הרגשתי איך העייפות נוחתת עליי ומיד הרטבתי את הפנים במים, פתחתי חלונות ושמתי מוזיקה חזקה.

שמתי לב שגם שכביכול אני מרגיש בסדר ושאני בשליטה הרכב סוטה ממש קצת מהנתיב, ותכלס זה מפחיד.

אני יודע ממזמן שיש מערכות התראה היום לרכבים השאלה איך זה באמת עובד? ואם בכלל ...

פורסם

התגובות שהולכות להיות פה ממש לא עומדות למצוא חן בעיניך.

אבל זה עומד להראות ככה: שתית, כתוצאה מכך גם נהיית עייף מאוד ולא בשליטה על הרכב וסיכנת אנשים אחרים.

על איזה מערכת התראה אתה מדבר? קוראים לזה חברה מנדנדת שאתה שיכור ואסור לך לנהוג.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

ברכבים חדשים יש היום הרבה מערכות אקטיביות לעזר הנהג אבל תחליף להיגיון האנושי עדיין לא מצאו.

לשאלתך, המערכות למניעת סטייה מנתיב הנסיעה מבוססות לרוב על מצלמה שמותקנת מאחורי המראה המרכזית ברכב. המצלמה מזהה את הפסים הלבנים של הנתיב ובהתאם מזהה גם קרבה מסוכנת לאחד מהם.

כיום ניתן להתקין מערכת כזאת בהתקנה מקומית (מוביל-איי, אייווקס) כמעט בכל רכב, אבל מניסיוני הם די דראק ויעילות בערך כמו כפכפי האוויאנס בשלג. מערכות מקוריות מהיצרן קיימות כיום ביותר ויותר רכבים חדשים והן בדרך כלל גם אקטיביות, כלומר ממש מזיזות לך את ההגה כדי שלא תסטה מהנתיב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מניסיון עם מוביל איי, היא עובדת מעולה. נדיר שהיא טועה או לא מזהה נכון את הנתיב, אפילו עם הסימונים המחורבנים בארצנו.

פורסם

אתם אומרים את זה מנסיון?, כי בנתיים רוב התגובות שאני מקבל מאנשים שיש להם את זה, שזה עושה את העבודה ובאמת מתריע בזמן אמת...

פורסם

לא יותר פשוט (וזול) לקחת אחריות על עצמך ולדעת את המגבלות של השתייה וההשפעה של האלכוהול עליך? מה גם שהמוביל אי ושאר המערכות לא מגנות מפני ניידות משטרה...

פורסם

אני חושב שאני יודע על מה אתה מדבר, יש לי חבר שהתקין מערכת כזו באוטו נדמה לי שקוראים לה איווקס והיא עובדת עם מצלמה ורדאר. בכל אופן פעם אחת הוא גם היה מנומנם וסטה מהנתיב והמערכת ממש צעקה עליו חחחח (ככה הוא סיפר את זה) כך שבאמת היא מנעה תקרית שיכלה להיות קטלנית. אם לזה אתה מתכוון אז כן יש מערכות כאלו אבל תעשה טובה לעצמך ולנהגים גם אם תתקין מערכת כזו וגם אם לא - אם אתה עייף, או שותה בשום אופן אל תעלה על ההגה! תהיה אחראי, זה יכול היה להסתיים הרבה יותר גרוע!

פורסם

חברים אני לא מצדיק תעצמי שלא תבינו, אני חושב שאותו ערב היה חסר אחריות מבחינתי לחלוטין לעלות על הרכב.

ולגבי המערכת הזו, אם היא יכולה למנוע תקריות בעיני היא מתאימה לכל אחד גם לנהגים ה"טובים" ביותר. כולנו אנושיים ולפעמים עושים גם טעויות.

• תוכן חדש...