Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייי

אם אני מעביר רמקולים שבאו אורגינל עם המכונית שלי(בורה 01) מקדימה לאחורה (בדלתות)

אני רוצה להוסיף להם קבל או נגד מה שצריך כדי שיקבלו רק את התחום ביניים (זה מה שצריך אני מאמין...אלה רמקולי מיד ככל הנראה..לא?)

איך אני עושה את זה? זה בעייתי ? אני יכול פשוט לתת למתקין לעשות את זה? כמה יכול לעלות? שווה בכלל להתעסק עם זה אם הם לא מוגברים?

HU - Pioneer DEH-1650

Components - Morel Pulse 6

Amplifier - Lanzar HTG 424

SubWoofer - Pioneer TS-W33C 150W RMS

:vamp:

פורסם

שמע.

קרוס פסיבי (אחרי המגבר)

אתה יכול לחבר קבל של 220uF 50V (מיקרו פרד).

הוא יבטל לך את הבאס. לא לגמרי אבל יבטל.

אני לא הייתי כול כך ממליץ כי זה לא קרוס אובר אקטיבי (קרוס לפני המגבר) שברגע שאתה תנמיך את

הבאס אז אתה יכול להפיק יותר עוצמה כי המגבר פחות מתאמץ. בפסיבי המגבר מתאמץ ושאתה חותך את הבאס מהרמקול אתה לא מקל על המגבר כי הבאס נופל על הקבל. אז אתה לא תגיע לתוצאות של עוצמת שמע יותר גבוהה. - אם זה הכוונה שלך. או שרק מפריע לך שהוא רוקד בדלת אז זה יהיה בסדר גמור לחבר קבל כזה.

תמיר

***** Amplifiers Jobs *****

***** VW Golf Function *****

***** 050-7-266-766 *****

מכירה של רדיו דיסק:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46216

פורסם

אבל אם אני אבטל את הבאס אחרי המגבר אז בכל זאת אני אוכל להגיע לעוצמה גבוהה יותר..לא?

כי בעצם הרמקול לא יתעווט...

ולמה שאני לא אשים לפני המגבר קרוס?

HU - Pioneer DEH-1650

פורסם
אבל אם אני אבטל את הבאס אחרי המגבר אז בכל זאת אני אוכל להגיע לעוצמה גבוהה יותר..לא?

כי בעצם הרמקול לא יתעווט...

ולמה שאני לא אשים לפני המגבר קרוס?

אמרתי רק אם תבטל את הבאס דרך קרוס אקטיבי אז המגבר יוכל להפיק יותר שמע.

בפסיבי לא. הרמקול לא יתעוות אבל המגבר יעבוד כאילו הוא נותן לרמקול את כול התדרים.

ואם יש לך אפשרות לחבר קרוס לפני המגבר של הרמקולים של האוטו. זה הכי טוב.

תמיר

***** Amplifiers Jobs *****

***** VW Golf Function *****

***** 050-7-266-766 *****

מכירה של רדיו דיסק:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46216

פורסם

אני לא מבין בזה אז איך אני יודע אם יש אפשרות לקרוס אקטיבי?

HU - Pioneer DEH-1650

• תוכן חדש...