Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(רכב מומלץ) עד 22,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות רכב קטן(עד 1500 סמ"ק) בתקציב של עד 22,000 ש"ח בשנתון של 2002 מינימום.

איזה רכב ממומץ תחת האילוצים הנ"ל? אשמח לפירוט של צריכת דלק ואמינות.

תודה לעוזרים וסופ"ש נעים,

ערן.

פורסם

היי ניקו,

תודה על התגובה המהירה.

מבדיקה שעשיתי, במחיר הנ"ל פיאט פונטו בהחלט תתאים. האם זה רכב אמין?

יש לו "מחלות" מסויימות שכדאי לבדוק לפני רכישה?

פורסם

לא משהו שאני מכיר או נתקלתי בו. רכב אמין זה רכב שמשקיעים בו (טיפולים בזמן, לא קורעים אותו, וכו'...)

תראה רק שאתה לוקח את הרכב לבדיקה שלפני קנייה.

נסה לבדוק אפשרות למצוא פיג'ו 206 או דייהטסו סיריון, גם רכבים טובים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

פונטו . פונטו. פונטו.

פונטו שמור יציג אמינות טובה, שאינה נופלת משום מכונית אחרת. בגיל כזה של מכונית, הגורם היחיד שיקבע אמינות הוא ההיסטוריה הפרטית של המכונית שאתה רוכש.

יתרון נוסף של הפונטו הוא עלות אחזקה נמוכה, אולי הכי נמוכה בשוק כיום.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

פונטו רגישה לטיפולים.

בדוק את נוזל הקירור-אם זה מי ברז מציע להתרחק,הנוזל קירור הייעודי מגיע בצבע אדום(או ירוק-חכה למומחי הפונטו).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...