Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני סטודנט שמחפש רכב שישמש אותי בעיקר לנסיעות בין עירוניות (ירושלים תל אביב על בסיס יומי).

חשוב לי שהרכב יהיה אמין וחסכוני. עיצוב ונוחות פחות חשובים לי.

התקציב שלי הוא עד 60,000.

חשבתי על טויוטה יאריס 2008 או דייהטסו סיריון 2008. גם סקודה פאביה בא בחשבון וגם הקאיה פיקנטו.

ברור לי שמחיר היאריס גבוה יותר מהסיריון, אולם אני נוטה יותר אליה.

אשמח לקבל חוות דעת, המלצות ורעיונות לגבי אלו ולגבי רכבים אחרים.

אשמח לשמוע ספציפית לגבי היאירס- בעד ונגד.

שאלה נוספת: 65 אלף ק"מ לרכב שנת 2008- קצת/סביר/הרבה?

תודה ואחלה שבוע

אבישי

פורסם

היאריס רכב אמין,אך גיר רובוטי לא מוצלח בפעולתו,נסה לנסוע עליו ותיראה אם הוא נוח לך.

אם תמצא פיקנטו ב60K זאת אופציה טובה,הרכב די זריז ומאובזר,קצת רועש אך תקבל רכב די חדש.

הדייהטסו גם מצוינת,אמינה,די זריזה,יפנית טיפוסית.

רכב נוסף יותר חסכוני הוא הגרנדה פונטו,גם לה יש גיר רובוטי לכן צריך לראות אם הוא מתאים לך,אך תקבל רכב מאוד חסכוני.

לגבי הסקודה קצת קשה למצוא אחת אוטומטית בתקציב הזה,תבדוק ביד 2.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לנסיעות יום יום בין ירושלים לתל אביב פיקנטו מעט קטנה מדי וסיריון לא מספיק נוחה ומבודדת לטעמי.

הפביה בהחלט אופציה ראויה בזכות מנוע 1.6 שהוא גדול יחסית לסופר מיני אבל מספק ביצועים עדיפים ובפביה הוא משודך לגיר 6 הילוכים שתורם לסל"ד נמוך בשיוט, על אותו בסיס אפשר לבדוק את הפולקסוואגן פולו עם אותו המנוע. בתוספת של 5,000 שקלים לתקציב תוכל להכניס למשוואה גם את הסיאט איביזה שמצויידת באותו מנוע אבל עם תיבת DSG שאמורה לתרום לחיסכון בדלק ולביצועים עדיפים.

אפשרות נוספת היא פיג'ו 207, שוב סופר מיני מגודלת יחסית ובעלת מנוע 1.6 אבל הגיר שלה פחות נעים מזה של הפולו והפביה. היתרון הוא מחירים נוחים יותר ומבחר דיי גדול של רכבים המוצעים למכירה.

בהצלחה.

פורסם
שלום חברים,

אני סטודנט שמחפש רכב שישמש אותי בעיקר לנסיעות בין עירוניות (ירושלים תל אביב על בסיס יומי).

חשוב לי שהרכב יהיה אמין וחסכוני. עיצוב ונוחות פחות חשובים לי.

התקציב שלי הוא עד 60,000.

חשבתי על טויוטה יאריס 2008 או דייהטסו סיריון 2008. גם סקודה פאביה בא בחשבון וגם הקאיה פיקנטו.

ברור לי שמחיר היאריס גבוה יותר מהסיריון, אולם אני נוטה יותר אליה.

אשמח לקבל חוות דעת, המלצות ורעיונות לגבי אלו ולגבי רכבים אחרים.

אשמח לשמוע ספציפית לגבי היאירס- בעד ונגד.

שאלה נוספת: 65 אלף ק"מ לרכב שנת 2008- קצת/סביר/הרבה?

תודה ואחלה שבוע

אבישי

היי,

לא הייתי ממליץ לך ללכת על אופצייה של רכב שנתון 2008 ב65,000 כרגע יש בשוק רכבים חדשים שיכולים להתאים לצרכים שלך ותוכל לקבל עליהם אחריות, אם אתה מעוניין אתה יכול לשקול את האופצייה של השברולט ספארק, מגיעה עם גיר ידני, במחיר של 62900 ₪ מאובזרת ויחסית למיני גם מרווחת...

גיא משברולט.

פורסם
לנסיעות יום יום בין ירושלים לתל אביב פיקנטו מעט קטנה מדי וסיריון לא מספיק נוחה ומבודדת לטעמי.

הפביה בהחלט אופציה ראויה בזכות מנוע 1.6 שהוא גדול יחסית לסופר מיני אבל מספק ביצועים עדיפים ובפביה הוא משודך לגיר 6 הילוכים שתורם לסל"ד נמוך בשיוט, על אותו בסיס אפשר לבדוק את הפולקסוואגן פולו עם אותו המנוע. בתוספת של 5,000 שקלים לתקציב תוכל להכניס למשוואה גם את הסיאט איביזה שמצויידת באותו מנוע אבל עם תיבת DSG שאמורה לתרום לחיסכון בדלק ולביצועים עדיפים.

אפשרות נוספת היא פיג'ו 207, שוב סופר מיני מגודלת יחסית ובעלת מנוע 1.6 אבל הגיר שלה פחות נעים מזה של הפולו והפביה. היתרון הוא מחירים נוחים יותר ומבחר דיי גדול של רכבים המוצעים למכירה.

בהצלחה.

תיראה אני עם הפנדה נוסע בעיקר בין עירוני,ואין בעיה,כך ששווה לעשות עליה נסיעת מבחן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תשמע הכל אפשרי ואני חושב שזה באמת לא נורא לעשות נסיעות ארוכות במיני, גם באלטו שנחשבת הכי פחונית לא סבלתי.

אבל בעיקרון לנסיעות כאלה במיוחד עלייה יומיומית לירושלים לדעתי הבחירה ברכב גדול וחזק יותר תשתלם באיכות החיים איתו.

• תוכן חדש...