Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כמה ימים מישהי יצאה ברוורס מחנייה לא הסתכלה ופגעה בצד הרכב שלי כאשר נסעתי בחניה.

הלכתי למוסך והעריכו את התיקון ב 1400 שח.

דיברתי איתה והיא שוקלת להפעיל את הביטוח.

כשדיברתי עם הנציג של חברת הביטוח שלי הוא אמר לי שזה סכום קטן מדי ואי אפשר לתבוע את הביטוח.

אני מבין שזה אולי לא משתלם מבחינתה אבל הוא אמר שאי אפשר לתבוע ושאני לא אקבל את הכסף - הוא אמר שאני אצתרך להפעיל עורך דין.

נשמע לי קצת מוזר. האם זה נכון? אני לא יכול להשתמש בביטוח שלי במקרה כזה?

דרך אגב הרכב שלי הוא די ישן ולכן יש לי רק ביטוח צד ג' ולא מקיף.

תודה מראש.

פורסם
שלום,

לפני כמה ימים מישהי יצאה ברוורס מחנייה לא הסתכלה ופגעה בצד הרכב שלי כאשר נסעתי בחניה.

הלכתי למוסך והעריכו את התיקון ב 1400 שח.

דיברתי איתה והיא שוקלת להפעיל את הביטוח.

כשדיברתי עם הנציג של חברת הביטוח שלי הוא אמר לי שזה סכום קטן מדי ואי אפשר לתבוע את הביטוח.

אני מבין שזה אולי לא משתלם מבחינתה אבל הוא אמר שאי אפשר לתבוע ושאני לא אקבל את הכסף - הוא אמר שאני אצתרך להפעיל עורך דין.

נשמע לי קצת מוזר. האם זה נכון? אני לא יכול להשתמש בביטוח שלי במקרה כזה?

דרך אגב הרכב שלי הוא די ישן ולכן יש לי רק ביטוח צד ג' ולא מקיף.

תודה מראש.

את הביטוח שלך אתה לא יכול להפעיל מאחר ואין לך ביטוח מקיף.

הנהגת תפנה לחברת הביטוח שלה. במידה וההשתתפות העצמית + אובדן הנחה בפרמיה, נמוך מסכום תיקון הרכב שלך, היא תפעיל את חברת הביטוח שלה. במידה והעלות גבוהה יותר, היא תשלם לך מכספה עבור התיקון. רק אם היא תסרב לשלם, תאלץ לתבוע אותה בבית משפט ועדיף בתביעות קטנות שזה אתה מולה ללא צורך בעורך דין

ארז רונן

פורסם

תודה ארז,

לא התכוונתי לתבוע את הביטוח שלי אלא להעביר את טופס ההודעה על תאונה אליהם. לפי מה שאמר לי הסוכן אין לי אפילו מה להעביר את הטופס אליהם כי חברת הביטוח שלה לא תשלם לי אם היא תתבע אותם כל עוד הסכום הוא לא משהו כמו 3000 שח.

האם באופן עקרוני זה נכון שחברת הביטוח (של הצד האשם) לא תשלם סכום מתחת לערך מסויים במידה ותובעים אותה?

עוד הבהרה שהייתי רוצה לקבל: אני חייב להעביר את טופס ההודעה לביטוח שלי אם זאת אשמת הצד השני והיא מפעילה את הביטוח שלה? אני שואל את זה כי הנציג של חברת הביטוח שלי לא נשמע כזה משתף פעולה ונתן לי להבין שאין לי מה לשלוח את הטופס אליהם.

תודה מראש.

גיא.

פורסם

נעשה קצת סדר

לתבוע אתה יכול את כולם , ובמקרה הז הן את הנהגת בעלת הרכב והן את חברת הביטוח שלה.

אני מניח כי היא תשלם אבל ללא צורך בכל הפרוצדורה.

שלח לה מכתב בדואר רשום אם אתה רואה כי היא מתחמקת מתשלום

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
נעשה קצת סדר

לתבוע אתה יכול את כולם , ובמקרה הז הן את הנהגת בעלת הרכב והן את חברת הביטוח שלה.

ישה תודה,

השאלה שלי היא האם הביטוח שלי אמור לתבוע את חברת הביטוח שלה או האם אני לא יכול להעזר בו כי יש לי רק ביטוח חובה + ג' אצלו ואני צריך לעשות הכל בעצמי. (במקרה והיא לא תרצה לסגור ביננו).

פורסם

סוכן הביטוח שלך אם הוא בן אדם יסייע לך, אם הוא לא , אז תחליף אותו בהזדמנות הקרובה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
סוכן הביטוח שלך אם הוא בן אדם יסייע לך, אם הוא לא , אז תחליף אותו בהזדמנות הקרובה

ישה תודה. אני מקווה שנסגור את זה בצורה הכי פשוטה.

• תוכן חדש...