Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בואו נדבר על כלי כתיבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרטיסי ביקור עם למינציה זה כבר סיפור אחר לגמרי. אנחנו מדברים על נייר ('פשוט').

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סיפור אחר אבל רלוונטי מאד. אני פשוט הפסקתי לכתוב על כרטיסי ביקור...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

יש לי הרגשה שאני מפספס כאן משהו :oops:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
יש לי פליקאן, קרוס, שאפר, ווטרמאן וגם כמה נמיקי יפני שידוע בעולם כפיילוט :lol:

יש עוד כל מיני פחות מעניינים.

גם אני מעדיף פיין, אבל משום מה הרוב אצלי זה M. זה פחות נוח כי יש לי כתב קטן.

אני בחיים לא אקנה מונבלאן כפי שאני בחיים לא אקנה רולקס. שאלה של השקפה.

אני אעדיף קארנד'אש או דופון.

המממ אוסף יפה !

אגב, באמת מעניין אותי למה לא מון בלאן ? כלומר, בגלל שזה כבר יותר מידי ?

הרי מון בלאן התחילו בעטים. אז אני אבין למה לא שעון של מון בלאן, אבל עט ? השעונים שלהם זה כבר סיפור חדש יחסית שלא לדבר על שאר האקססוריז שלהם.

למה אני כ"כ מדבר על מונבלאן? כי אני עובד בחברה היבואנית של זה.

פורסם

אז מדוע לא אמרת קודם? :-D (אם אני צריך אחד נוסף, אפשר לפנות אליך? :p )

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ב ה ח ל ט !

עדיף כמובן, אם אתה יודע איזה דגם ספציפי מעניין אותך.

ואז אבדוק אם יש במלאי וכמה עולה.

ואז כבר נעבור ל...פרטי !

פורסם
עוד לא מצאתי עט טוב שכותב על כרטיס ביקור עם למינציה בלי להכתים.

פארקר כדורי פשוט עושה את העבודה. אם אתה מחשיב אותו לטוב או לא זה כבר סיפור אחר, אבל עם כתיבה על כרטיסי ביקור עם למינציה הוא מסתדר ללא קושי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
המממ אוסף יפה !

אגב, באמת מעניין אותי למה לא מון בלאן ? כלומר, בגלל שזה כבר יותר מידי ?

הרי מון בלאן התחילו בעטים. אז אני אבין למה לא שעון של מון בלאן, אבל עט ? השעונים שלהם זה כבר סיפור חדש יחסית שלא לדבר על שאר האקססוריז שלהם.

אין לי בעיה עם ארנק או שעון מונבלאן.

אבל בהחלט יש לי בעיה עם עט. יותר מדי ממוסחר, לטעמי.

בדיוק כמו רולקס בשעונים.

יש לא פחות טובים אבל יותר מעניינים.

מה גם, שלמיטב הבנתי, מונבלאנים חדשות לא נחשבות לסחורה מעניינת בקרב אספנים.

פורסם

יש כאלה שנהנים מכתיבה עם עט נובע כי זה פשוט יותר נוח בשבילם, ההתעסקות במותגים של עטים וארנקים היא פשוט פלצנית בעיניי. יש למישהו שאני מכיר עט של מונטבלאן, הוא מביא אותו לפגישות עסקים כדי להרשים לקוחות, אני חושב שזה דיי פתטי, אתה יכול להיות כולך מותגים בכף רגל ועד ראש, זה לא יעשה אותך איש עסקים יותר הגון או בן אדם יותר טוב.

פורסם

אתה צודק ולא צודק. אם אני אגש ללקוח עם תיק קלגב אני לא אמכור בחיים. אם אבוא עם עט מונבלאן אבל לא אתן ערך גם כן לא אמכור בחיים.

לקוחות ושותפים מבקשים ערך, זה קודם כל. לכבד אותם ולבוא במראה מתאים לנסיבות חיוני להצלחה ולרושם ראשוני.

גילוי נאות - פחות חשוב לי המותג, יותר חשובה לי האיכות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אתה יכול לבוא ללקוח עם משהו שנראה טוב אבל לא בהכרח מותג, אני פשוט סולד מהטרנד של לקנות מותגים בשביל להשוויץ בהם.

באופן אישי, הארנק שלי של עמנואל עלה לי בסביבות ה150 שקל, הוא סופר איכותי ואני חושב שהוא לא נופל מכל המותגים הנוצצים למיניהם. על עטים בכלל אין על מה לדבר, אני משתמש בכל עט שנוח לכתיבה שלא נמרח.

פורסם

אתה כמובן צודק, ברמה העקרונית. לקנות מותג רק בשביל המותג זה קצת טיפשי (אבל מובן, אנשים רוצים שיהיו להם דברים 'פנסי', נגיד).

בכ"א, אני אישית קניתי את המונטבלאנק כי המון זמן זממתי על אחד כזה, במיוחד לאחר קריאת ביקורות. הפניה שלי דווקא למונטבלאנק (ולא, נניח לחברה X אחרת) הייתה גם בשביל המותג - שבשבילי לא שידר איזושהי התפארות, או השווצה - אלא דווקא איזושהי מחוייבות לאיכות (נקרא לזה כך) וגם כי חיפשתי איזשהו עט אולטימטיבי לכתוב איתו. בסופו של דבר, אני לא שולף את המונטבלאנק רק בפגישות עסקים (זה שאין לי כאלו זה לא נחשב :D ), אלא עושה בו שימוש.

מעבר לכך, אני בטוח שלכל אחד יש איזושהי שריטה למוצר X שהוא אוהב (במיוחד אם הוא אספן). יש אנשים שמוציאים המון המון המון כסף על שעונים. חלק כי הם אוהבים מכניקה של שעונים, חלק כי הם אספנים וחלק גם כדי להשוויץ. אני בטוח שדוגמא נוספת אפשר למצוא כמעט בכל תחום חיים (אפילו באפיה: הרי לא חייבים לקנות קיצ'נאייד, נכון?).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אתה יכול לבוא ללקוח עם משהו שנראה טוב אבל לא בהכרח מותג, אני פשוט סולד מהטרנד של לקנות מותגים בשביל להשוויץ בהם.

באופן אישי, הארנק שלי של עמנואל עלה לי בסביבות ה150 שקל, הוא סופר איכותי ואני חושב שהוא לא נופל מכל המותגים הנוצצים למיניהם. על עטים בכלל אין על מה לדבר, אני משתמש בכל עט שנוח לכתיבה שלא נמרח.

אתה יכול לגור באחוזה שנמצאת אי שם מעבר לקו הירוק ולסלוד מהטרנד של לגור במרכז הארץ.

הבית יהיה נוח ולא יפול בגודלו ממיטב האחוזות בסביון ויעלה לך בסביבות המליון שקל.

מבחינת איבזור בכלל אין מה לדבר, אפשר לשבת על כסאות שנראים טוב וגם נוחים במקום כורסאות עור. זה גם יותר בריא ופרקטי.

זה לגיטימי. אבל לא קשור לדיון. לפחות לא למטרה שלשמה פתחתי אותו. הדיון לא על עליונותו של עולם רוחני עשיר ומאושר כנגד שפל הריקנות החומרית, שנובעת מהתעסקות בצעצועים בורגניים של WANNABES אפסים כתוצרים של צרכנית מודרנית.

אלא אם כן אתה מריץ כאן צורה עדינה של טרולינג.

פורסם

אני כותב כל יום בשני סוגי עטים,אחד כחול השני שחור(דיו)

1.Faber-Castell מבחינת יחס מחיר תועלת אין יותר טוב ממנו, העט כותב בצורה יוצאת דופן, בצורה עגולה וחלקה,

2.PELIKAN דגם 405 גם הוא נחשב למצוין יחסית למחירו,

כמובן ששני העטים מרשימים ביופיים וצורתם,

• תוכן חדש...