Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי התלבטות קשה בין שני הרכבים הללו. אוכל להוסיף לרשימה גם את יונדאי i35 ( שווה בכלל ? :roll:).

ביצעתי נסיעת מבחן באסטרה. יש דברים שאהבתי, יש פחות. מחר אבצע נסיעת מבחן על פורד פוקוס 5 דלתות 1.6.

מדובר בשני רכבים חדשים לגמרי מבחינת הדגם ומכל מה שהבנתי בספרות שקראתי עליהן, שהמהנסים השקיעו המון מחשבה בכל אחד מהרכבים. לדעתי, פוקוס קצת יותר מתקדמת מבחינה הטכנולוגית, אבל קשה להבחין בזה.

מה שמעניין אותי, מי מבין הרכבים פחות מרעיש, יותר אמין ויהיה לו שוק טוב יותר בעוד כ-4 שנים (קשה לחזות כמובן, כי הדגמים חדשים)?

יש לי התלבטות מאד מאד קשה. אני מאד אשמח אם תעזרו לי להחליט. אם יש לכם חוות דעת כלשהי, אשמח לשמוע.

תודה.

פורסם

היי

לדעתי, בעניין שוק עתידי - כשקונים רכב בימים אלו (אני מבין שאתה רוכש רכב חדש מהיבואן באופן פרטי) יש צורך טיפל'ה לצאת מהקופסא ולא לרכוש דגם שבעוד שלוש שנים שלמה שמלצר יציע בSALE ב30% פחות מהמחירון (הוא היבואן של אופל).

אז גם אם אתה קונה אופל אסטרה, רצוי לרכוש את הדגם המפואר או אולי הדיזל החסכוני שמאוד נפוץ באירופה.

לגבי הפורד רצוי ללכת על רמת גימור טיטניום. בצורה כזו אתה מבדיל את עצמך מכל ההיצע העצום שהולך להיות בחברות הליסינג לדגמים אלו בעוד 3 שנים (הפוקוס היא המכונית הנמכרת ביותר בארץ ברבעון ראשון של 2012 ורובם נרכשו מליסינג).

לגבי אמינות לאופל יש מוניטין טוב אך לדגמים חדשים אלו אי אפשר לדעת ב100% , לגבי פורד התה"ל הרובוטית חדשה ואי אפשר לנחש מה יקרה בעוד 4 שנים אז אולי ידנית.

לסיום:

לטעמי שווה לקחת את האסטרה דיזל ידני (רכב משפחתי בעל אופי ספורטיבי ועם זאת חסכוני מאוד)

או לחלופין את הפוקוס 1.6 ידני ספורט, 2.0 טיטניום או אקובוסט (הכל לפי התקציב)

לדעתי, לרכבים אלו (למעט הפוקוס 1.6 )צפוי ביקוש יציב ואף גבוה מאחר וגם משמשים כמשפחתיות גם חסכוניות וגם קצת ספורטיביות ולא ישרצו במגרשי הליסינג ב20% מתחת למחירון ב 60 תשלומים

תתחדש!

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...