Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Bababen איזו הגזמה, אנחנו במשפחה מגרדים את המטר תשעים על מאה קילו ומה שתארת מופרך לגבי הכניסה למושבים האחוריים. או שאני מתעמלת סינית.

פורסם
Bababen איזו הגזמה, אנחנו במשפחה מגרדים את המטר תשעים על מאה קילו ומה שתארת מופרך לגבי הכניסה למושבים האחוריים. או שאני מתעמלת סינית.

צודק באמת, הכניסה למושב האחורי היא נוחה, לא מצאנו קושי בכלל .

ולגבי הצריכת דלק לא הבנתי מה כתבתה בדיוק? מה הממוצע? ויש לכם דיזל או בנזין?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

שלום

אני עם לאנד קרוזר פראדו 2002, קצר

ואבא שלי עם לאנד קרוזר 2005, קצר.

והכניסה לספסל האחורי של הפג'רו הרבה יותר נוחה משניהם.

אני מאוד אוהב את הצורה הזאת.

תהנה מהרכב.

פלג_

פורסם

שמעו לאחר התגובות פה על הפאג'רו ללא ספק אני יורד מרכישה עתידית של הרכב הזה,אמנם עשיתי עליו נסיעת מבחן קטנה לפני שרכשתי את הרכב הנוכחי(לא רלוונטי עכשיו אני לא בארץ) אבל אם אנשים כל כך מתאכזבים ממנו(לפותח השרשור,התלהבות של ההתחלה היא לא אינדיקציה זה משהו שכל אחד ירגיש) אז אני ללא ספק ארד מהרכב ואביא לאנד קרוזר או איזו ML בעתיד או לחלופין אבדוק דגמי 2011 ומעלה אם ייכנס בתקציב (עד 200K ואולי קצת נתמתח).

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עכשיו אני מבין מהיכן הגיעו כל השאלות בנוגע לגיר של הרכב הנ"ל.

אז קודם כל, המון מזל טוב יוסי!

כמו שכבר הבנת, אני אישית נוהג על רכב דומה (רק דיזל) כבר 4 שנים ואני מרוצה ממנו מאוד.

על סמך נסיון אישי זה אני בוחר להמליץ על הרכב הנ"ל.

גיא ב. (לא הגיא שבחתימה)

• תוכן חדש...