Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מזה זמן רב אני מחפש מגני רוח מקוריים\גרמניים לרכב.

מצאתי של חברת HEKO או של חברה גרמנית אחרת זוג מגני רוח ב75 דולר מהאתר הבא:

http://www.car-stuff.com/basket.php?add_item_id=4404161

יש עוד מספר אתרים עם מחירים דומים.

אך הבעיה היא שהם שולחים רק לארה"ב.

יש לי חשבון בMUSTOP שנותנים כתובת של ארה"ב ושולחים לארץ,השאלה היא אם יש סיכון שהמוצר יתקע במכס? יגיע לאחר תקופה מאוד ארוכה או שלא יגיע כלל? עוד לא ניסיתי את האתרים הללו שמציעים כתובת בארה"ב ומשלוח לישראל.

האם סכום של כ75 דולר או 76 דולר עם משלוח לתוך ארה"ב ואז משלוח לישראל יעשה לי בעיות כלשהן? אין לי משקל וגודל של החבילה על מנת לחשב את הסכום באתר....

תודה

פורסם

שלום,

למה להזמין זוג מחו״ל ב 75 דולר תוסיף משלוח לארץ מארה״ב ועוד קצת שהחברה ששולחת בשבילך מרוויחה, פלוס מכס על כל חבילה מעל 50 דולר, וקיבלת מחיר פי 2 מהמחיר בארץ אז למה כל הסיבוך ? איזה אוטו יש לך אני יבדוק לך פה בארץ ???

והחברה HEKO היא חברה פולנית...

פורסם

שלום גידי,

מיצובישי גלאנט 2001

הכוונה היא שהתשלום הוא 75 דולר,משלוח לתוך ארה"ב הוא בערך דולר,ומשם אין לי מושג איך מתנהל החשבון לכן שאלתי.

כמה החברה לוקחת על משלוח והאם זה בכלל משתלם..

לא מצאתי בארץ מגני רוח לא בהדבקה בפחות מ500 שח...

פורסם

לפי מה שידוע לי יש חברה שלוקחת 8% מהמוצר או 10 דולר, הגדול מבין השניים בתור עמלה שלהם עכשיו תוסיף משלוח לארץ מינימום אתה מגיע בשקט ל100+ דולר תוסיף מיסים כבר יצא לך סביבות ה550 בשקט וזה במקרה הטוב...

אני יבדוק לך יותר מאוחר אם יש אתה מחפש 4 או זוג קדמיים ? ובקשר לחיישן לא נתת לי דגם מנוע...

• תוכן חדש...