Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם כמו שכבר כתבתי פה הזמנתי את הולוסטר רמת גימור סופרים,בעת הזמנת הרכב נאמר לי שברמת גימור סופרים הרכב מגיע עם מזגן בקרת אקלים,לפי מה שראיתי בקטלוג באתר יונדאי רשום שהוא מגיע ללא בקרת אקלים,סוכן הרכב שמכר לי את הרכב התעקש בזמן ההזמנה שהרכב כן מגיע עם בקרת אקלים,לחברים בפורום שהזמינו את הרכב ברמת גימור סופרים יש מוסג עם הוא כן מגיע עם בקרת אקלים בסופרים או לא?

פורסם

יש לי את המפרט הטכני של הרכב (כמו זה שבאתר, אך לקחתי מהסוכנות), ורשום שהוא מגיע עם בקרת אקלים. גם לי הסוכן אמר שהוא מגיע עם בקרת אקלים, והוא יודע כי הוא הזמין גם אחת כזאת.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
יש לי את המפרט הטכני של הרכב (כמו זה שבאתר, אך לקחתי מהסוכנות), ורשום שהוא מגיע עם בקרת אקלים. גם לי הסוכן אמר שהוא מגיע עם בקרת אקלים, והוא יודע כי הוא הזמין גם אחת כזאת.

היום דיברתי אם הסוכן כנראה שיש טעות בקטלוגים הראשונים שחילקו ויכול להיות שבסוף הרכב מגיע ללא בקרת אקלים הסוכן עדין

לא יודע ורק ביום ראשון תהיה תשובה,בכל מקרה הסברתי לו שבמידה והרכב ממגיע ללא בקרת אקלים העסקה מבוטלת(אני לא אוהב שביום ההזמנה אומרים משהו אחד ואחרי זה משהו אחר)הוא מיצדו הציע פיצוי במידה והרכב יגיע ללא בקרת אקלים.

בכל מקרה ההתנהלות נראת לי ממש לא מקוצעית באתר הרישמי רשום בפרוש שהרכב מגיע ללא בקרת אקלים,לא מתאים ליונדאי

וזה מזכיר קצת את כל הסיפור עם האביזות החדשות שאנשים הזמינו רכבים ולא ידוע עם מה הם יגיעו.

פורסם

לבטל עסקה בגלל בקרת אקלים? :shock:

תראה מבחני רכב בארץ, הם שיבחו לחלוטין את המזגן שהקפיא להם את הצורה בשיא החום (ולא מדובר על הבקרת אקלים). לוותר על רכב בגלל משהו כזה, נשמע לי קצת תמוה. אם אתה רוצה סיבות אחרות לבטל, אני יכול לעזור לך ולמצוא סיבות, אבל בגלל זה? :roll:

בכל מקרה, באתר רשום אחרת, הסוכנים אומרים אחרת, ולפי דעתי היבואן צריך לברר אך ורק מול היצרן.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אצלי אין בקרת אקלים ואני מברך על הדבר!

אם לתת סיבה אחת למה: קורה לי כל נסיעה (במיוחד בנסיעות בכביש המהיר) שאני מאפשר לאויר מבחוץ לחדור לפנים הרכב (ללא פעולת המזגן) ולספק משב רוח נעים וקליל, את מידת החום/ קור אני מווסת בעזרת גלגל הטמפ' המכני וכל זאת מבלי להפעיל כלל את מערכת בקרת האקלים.

איש איש באמונתו יחיה

פורסם

בגלל זה שאלתי! כי הייתי בטוח שיש לו את דגם העלית (אבל טעיתי), ואולי גם לו אמרו שיגיע עם בקרת אקלים ובסוף לא כך הדבר. אבל טעיתי :lol:

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...