Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מחפש מהסאונד ברכב שלי איכות, אני רוצה לשמוע את המוזיקה שלי בצורה הכי נקיה שתתאפשר, ואני בטוח שעם זה גם יבוא הווליום.

יש לי סיויק 95 EX, אין לי רמקולים בדלתות האחוריות אבל הייתי רוצה, יש לי מקומות לרמקולים בדלתות הקדמיות ומאחורי המושבים האחוריים.

יש לי איזה 4 טוויטרים חדשים שקיבלתי פעם עם איזושהי קניה ולא השתמשתי בהם הם עדיין בקופסא.

קיים אצלי באוטו רדיודיסק Pioneer DEH2250UBG שממש נוח לי ואני רוצה להישאר איתו.

אני מכיר מישהו שאני מאמין שיוכל לעשות לי מחיר על התקנה ואולי גם על קניה דרכו.

אני לא מאמין בדרך כלל ביד שניה אבל אם יהיו המלצות חמות ואמינות על חלקים כלשהם אני אהיה מוכן לשקול את זה.

סביבות 2000...

תודה

פורסם

אני חושב ש"איכותית" הכל כמובן זה בעייני המתבונן.

(אחד יגיד שזה לא איכותי והשני יגיד שזה הכי איכותי)

אני חושב שעם אתה רוצה להישאר עם הרדיו דיסק הזה אתה יכול להרכיב מערכת "איכותית"

ב 3000 אלף בלי כמובן ר"ד

שכוללת:

מגבר: JBL JTO 1004

מחיר:1000+-

קומפוננט:

מורל דוטק

או

הרץ אנרג'י

מחיר:800

או עם תעלה את התקציב ל 3300

אז הרץ הי אנרג'י

סאב:

הרץ ES300

אחלה מערכת בתקציב קצת יותר גדול :)

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

תודה

בתור בן אדם שעובד קשה ואוהב להשקיע במה שהוא אוהב, כסף לא יהיה בעיה בעיניין הזה, אם המערכת שאני אצטרך תגיע לתקציב גג של 3000 אני אוכל לממש את זה

הכוונה שלי לאיכותית היא שאני רוצה סיפוק מהמערכת שלי, אני ממש לא צריך מערכות ענק שאני אצטרך לבנות להן מלונות בבגז' או להרעיד איתן בניינים, כל מה שאני צריך הוא לשמוע את המוזיקה שלי בצורה הכי חלקה שאפשר ולהנות מ"פול ווליום" כשיש את הצורך ואני בטוח שמבינים אותי פה :)

היום לצערי כשאני מגביר לווליום 55 המערכת כבר נשמעת כאילו רכבת דרסה את הלהקה בזמן שהם הקליטו את השיר

המערכת שנתת כאן (D.J D.S.R) תספק את זה?

פורסם

בכל הקטע שקשור למגברים אין בעיה ללכת על יד 2.

אפשר למצוא JBL GTO 1004 ב 600 ואפילו 500 ש"ח.

לגבי סאב או קומפוננט יד שניה, זה כבר תלוי במוצר עצמו.

יש אנשים שמוכרים מוצרים "חדשים" שלא השתמשו בהם הרבה - או לא השתמשו בהם כלל והמחיר נמוך יותר מאשר בחנות.

שווה להציץ, אולי תמצא משהו שמתאים לך.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

אני מבין, אז:

מגבר: JBL JTO 1004

קומפוננט: מורל דוטק או הרץ אנרג'י או הרץ הי אנרג'י

סאב: הרץ ES300

והרי ברירה אלא 3000 ש"ח

זו המערכת הכי עדיפה שאני יכול למצוא לצרכים שלי לדעתכם?

הלוואי שהייתי מבין קצת יותר במה עושה חלק טוב לטוב! אני מבין שזה כנראה כלול במותג...

תודה רבה למגיבים!!

פורסם

מה שעושה חלק טוב הוא התפקוד שלו, הרץ היי אנרג'י יהיו מעולים בישבילך, כנ"ל השילוב של הסאב.

המגבר הוא החולייה החלשה אצלך במערכת, אבל תמיד אפשר לשדרג או לחילופין להוסיף עוד מגבר.

פורסם

בגלל שהתקציב שלך יחסית נמוך כדאי להתחיל מבסיס מסויים, במידה ותרגיש שהמגבר הנ"ל אינו מספק אותך ותירצה יותר - תמיד אפשר לשדרג. ההרץ היי אנרג'י אם אני לא טועה זה סט של 125W RMS והמגבר הנ"ל מסוגל להוציא בסביבות ה 100RMS, הוא מסרסר קצת את הקומפוננט אבל שוב - בתקצבי שלך זה הכי טוב שאפשר.

פורסם

זאת אומרת שאם הייתי רוצה לשדרג אני צריך לחפש מגבר של חברה מוכרת שמוציא יותר מ125RMS?

תוכל לתת לי דוגמא לאחד כזה?

אני חושב שאני מתחיל להבין את העקרונות של מערכות רכב...

תודה רבה!

פורסם

האמת שלא כ"כ צריך להסתכל על הנתונים היבשים. אולי יש פה בפורום שיגידו שהגברה של 100RMS לסט הנ"ל זה מספיק.

בכל מיקרה, סתם לדוגמה תמיד אפשר לרכוש בעתיד מונו בלוק ולחבר את הסט בגישור (ה JBL מוציא 300RMSx2) למרות שזה יותר מידי לדעתי.

בכל מיקרה, בתקציב שלך 1004 + HSK165 + ES300 זה מעולה. חשוב גם שתהיה התקנה מקצועית ואולי אפילו תשקול לעשות איטום. מה לעשות, ההונדה זה רכב יפני והדלתות מרגישות קלות. איטום יכול לעשות פלאים.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

זה לא נכון הדברים השטותיים שנאמרים כאן.

בגלל שהסט יכול לספוג 125 זה אומר שהוא חייב 125?

גם מגבר איכותי שמוציא 50וואט אמיתיים לערוץ יכול להספיק. מה הקשר בין מחט לתחת?

משהו שרציתי לשאול, הסט דוטק אוביישן אכן עולה. איזור ה800 ש״ח. בזמן האחרון פתחתי שרשיר בקשר להיי אנרגי ולפי דברי חברי הפורום הוא עולה 1600 שקל ( נגיד אפילו 1500 הכי זול) . אני יכול להבין מאיפה אפשר לרכוש את הסט ב1100-1200 ש״ח DJ D.S.R תוכל לעזור?

פורסם

התחת היחידה שאני רואה כרגע היא עצם המחשבה שמישהו בגילך אינו יודע לקרוא כמו שצריך.

"האמת שלא כ"כ צריך להסתכל על הנתונים היבשים. אולי יש פה בפורום שיגידו שהגברה של 100RMS לסט הנ"ל זה מספיק."

והאמת שיש המון קשר. לדוגמה אף אחד לא יקנה סאב של 1000RMS ויגביר אותו עם מונו שמסוגל להוציא 500RMS. ואותו דבר לגבי הקומפוננט, היצרן לא רושם יכולת ספיגה של 125RMS סתם כי בא לו לדבר.

פורסם

לבזוזית אם תרצה פנה אלי בפרטי אני יתן לך את הפלאפון שלו.

ואני חושב שהוא כבר קנה מערכת הבנאדם :?:או שלא:?

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

• תוכן חדש...