Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בעד ההצעה של ספי

בכל אופן תחליף את כל הPCV הזה עולה גרושים כמה דולרים אם זה כל כך חשוב לך

אישית אני שונא לחבר את השיט זה

בקשר לחימום , תבדוק שהכבלים שמתחברים ללמערכת תקינים ושהצירים שם עובדים , ורצוי גם שתנקה את הרדיאטור .

ואם אתה נוסע כבר בחורף תיזהר האוטו הזה לא ממש אוהב גשם .

סע בזהירות .

תודה רבה:lol: ניראה לי שאני ילך על מה שאמרת לי באמת עם המפריד שמן וישאר עם המנוע הזה. וספי אם כבר לשים 8 צילנדר לשים משהו חזק וטוב לא סתם לזרוק לו שם איזה מנוע 5.7 אם זה נחכה עוד כמה שנים ניראה לי עד שנילך לפרוייקט כזה :wink: ועם כבר נכנסנו לזה ספי אתה ממליץ על מקום לעשות את הפרוייקט הזה?

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בנשם אמורה להיות רשת מקופלת,בכל נפחו שתפקידה "לעבות"את אדי השמן ו"להנזילם" חזרה למכסה

השסתומים.

ככל שידוע לי שמן אינו מתאדה ולכן אין תהליך עיבוי.

פורסם

תופעה של עליית שמן למסנן או לנשם נגרמת לעיתים במנועים תקינים כתוצאה מנסיעה בטורים גבוהים ,כלומר מהירות גדולה.באיזה מהירות מכסימלית את נוהג עם המוסטנג?

חן.

פורסם
ככל שידוע לי שמן אינו מתאדה ולכן אין תהליך עיבוי.

לכן לעבות במרכאות,אין אידוי אבל טיפות השמן נתקלות ברשת ונופלות חזרה.

אין אידוי עיבוי,יש התקלות ואפזצט"א:lol:.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם
תודה רבה:lol: ניראה לי שאני ילך על מה שאמרת לי באמת עם המפריד שמן וישאר עם המנוע הזה. וספי אם כבר לשים 8 צילנדר לשים משהו חזק וטוב לא סתם לזרוק לו שם איזה מנוע 5.7 אם זה נחכה עוד כמה שנים ניראה לי עד שנילך לפרוייקט כזה :wink: ועם כבר נכנסנו לזה ספי אתה ממליץ על מקום לעשות את הפרוייקט הזה?

לפורד יש 5.8...

בכל מיקרה, "ה" מקום לעשות את זה בארץ זה רק אצל איציק ראובני ברעננה.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

עדיף להרכיב שסתום חד כיווני,כי כשיש בק פייר יכול להווצר לחץ שמפוצץ את הקרטר.

כשהייתי צעיר עבדתי ב"מגור",היתה שיטה לשחרור סתימה בקרבורטור ע"י החלפה בין

2 חוטי הצתה והבק פייר שנוצר יצר לחץ הפוך ושחרר הסתימה. ההוראה הייתה לנתק הנשם,

כי קרו מקרים שלא ניתקו והתפוצץ הקרטר בגלל הלחץ שנוצר מהבק פייר,שהתפשט לכל הכיוונים

במידה שווה והקרטר עקב שטחו הגדול הלחץ היה מפוצצו.

לכן חובה להרכיב בצינור שסתום חד כיווני ולא לסמוך על הרשת.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

אתם עושים הר מכל עכבר נגב את השמן ואל תעשה כלום אל תדאג לפורד יש מנוע סלחני.

אני כבר נוסע עם מנוע גמור שנתיים והאטו אמין ונוסע תמיד.

דש ותגיע לבקר

גיורא

חבר מס 14400

פורסם

יש לי מנוע 5.0 עם סופרצ'רג'ר קטן, מערכת הזרקה מושלמת וגיר AOD ארבעה הילוכים אוטומטי משופץ ומשופר. יש גם ממיר מומנט עם שטאל גבוה (3000). תוסיף סעפת יניקה טובה, סעפות פליטה ויחס 3.8:1 בדיפרנציאל וזה יסע לך יופי טופי, אמין ולא שותה דלק (ממיר מומנט בעל שלושה צירים - שלישי ורביעי ישירים). דרך-אגב, חוקי למהדרין!

פורסם
יש לי מנוע 5.0 עם סופרצ'רג'ר קטן, מערכת הזרקה מושלמת וגיר AOD ארבעה הילוכים אוטומטי משופץ ומשופר. יש גם ממיר מומנט עם שטאל גבוה (3000). תוסיף סעפת יניקה טובה, סעפות פליטה ויחס 3.8:1 בדיפרנציאל וזה יסע לך יופי טופי, אמין ולא שותה דלק (ממיר מומנט בעל שלושה צירים - שלישי ורביעי ישירים). דרך-אגב, חוקי למהדרין!

אני יכול להמליץ ולהגיד שכל החלקים הנל במצב מעולה

והאוטו נסע בהתאם.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
אתם עושים הר מכל עכבר נגב את השמן ואל תעשה כלום אל תדאג לפורד יש מנוע סלחני.

אני כבר נוסע עם מנוע גמור שנתיים והאטו אמין ונוסע תמיד.

דש ותגיע לבקר

גיורא

מנוע הפורד שלך גמור כבר מהיום שהוא יצא מהמפעל

:twisted:

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
מנוע הפורד שלך גמור כבר מהיום שהוא יצא מהמפעל

:twisted:

כאילו שהמנוע קרוביר שלך יותר מוצלח

ישבת שעות לנקות עם מברשת שינים את הצלעות קירור שהמנוע לא יתחמם

כי הקמצנים בGM לא חשבו לשים רדיאטור שמן שעולה היום 250 $$$$

:lol:

חוץ מזה שבתכלס זה היה מנוע מאוד מוצלח שרץ הרבה שנים

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

תן קצת כבוד לפורדים האמריקאיים (ואני מדבר כרגע על המנועים). תשווה מנוע 5 ליטר של פורד למנוע 5 ליטר של שברולט, ותמצא שיהיה לך הרבה יותר זמין וזול לשפר את הפורד ולהוציא ממנו ביצועים. תשווה מנוע 351 של פורד למנוע 350 של שברולט (5.7) ותגלה שהפורד לא נופל מהשבי, אם לא עולה עליו בעלות דולר לכח-סוס. ולמרות שלא עשיתי עבודת מחקר בנושא, אני מניח שגם בקטגורית ה BIG BLOCK לא תתפוס את פורד עם המכנסיים למטה. העובדה שלארצנו לא הגיעו הרבה פורדים לא הופך את פורד לזבל.

פורסם

אני מניח שאתה לא מתכוון להשוות את ה 302 של פורד ל 350 של שבי. אני משווה את ה 351W של פורד ל 350 של שבי.

למרות זאת, בדוגמא שלמטה, המנועים המדוברים הם שבי 350 (5750) ופורד 302 (5000).

למה חרא? אם תיקח ראשים של TFS\AFR, קאמשפט של COMP נניח, בוכנות טלטלים וקראנק סבירים של EAGLE או SCAT(בלי לערב סטרוקרים), סעפת של אדל וקרב' של הולי, הצתה MSD וכו'. עכשיו תקנה את זה לשבי או תקנה את זה לפורד, יהיה הבדל גדול במחיר? לא נראה לי. ואם תשים על דיינו, יהיה הבדל גדול בתוצאה? גם לא. פורד ושברולט, בארה"ב, עלויות ב$ לכח-סוס די זהות.

לדוגמא, האתר של AFR, מנוע שבי עם חלקים טובים, אטמוספרי, "355, 9.5:1 מוציא 450 כ"ס ב 5500 סל"ד.

מנוע פורד עם חלקים טובים, אטמוספרי, "302, 10:1, מוציא 450 כ"ס ב 6000 סל"ד (קצת יותר קטן עם יחס דחיסה קצת יותר גבוה). אז מה חרא?

• תוכן חדש...