Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכבתי ברכב שלי,הונדה קופה 95,פנסי אנג'ל אייז ויש רווח בין הפנס לטמבון.

תמונות:

img0299rd.jpg

img0307pi.jpg

מה אפשר לשים ברווח כדי להסתירו?

תודה

פורסם

לא היו עבודות בנייה על הטמבון, זה נחתך בזמנו רק בשביל להכניס אינטרקולר אצל הבעלים הקודמים.

מה שאתה מתאר, זאת בעיה נפוצה בדגמי הסיוויק, אבל בדרך כלל המרווח נוצר בין הכנף לקצה של הפנס ולא כמו שמופיע בתמונה.

שים לב שהפנס נכנס יותר מתחת למכסה מנוע בקצה הפנימי שלי, מה שמצביע על אי תאימות של הפנסים לרכב שלך. יש מצב שאלה פנסים של קולט ולא של סיוויק.

בכל מקרה, יש כאלה שפתרו את בעיית המרווח בין הכנף לפנס ע"י הלבשת גומייה ביניהם. אבל אצלך זה לא יעבוד. צריך "להרים" את הטמבון מה שיצריך חיתוך של חלקו העליון האמצעי.

כמו שאמרתי מקודם, תוודא שהפנסים אכן של סיוויק ולא של מיצובישי קולט, כי שניהם כמעט זהים באנג'ל אייז.

תברר עם תומר, הבעלים הקודמים. בזמנו נסע תקופה מסויימת עם אנג'ל אייז.

שונא גזענים !.

פורסם
לא היו עבודות בנייה על הטמבון, זה נחתך בזמנו רק בשביל להכניס אינטרקולר אצל הבעלים הקודמים.

מה שאתה מתאר, זאת בעיה נפוצה בדגמי הסיוויק, אבל בדרך כלל המרווח נוצר בין הכנף לקצה של הפנס ולא כמו שמופיע בתמונה.

שים לב שהפנס נכנס יותר מתחת למכסה מנוע בקצה הפנימי שלי, מה שמצביע על אי תאימות של הפנסים לרכב שלך. יש מצב שאלה פנסים של קולט ולא של סיוויק.

בכל מקרה, יש כאלה שפתרו את בעיית המרווח בין הכנף לפנס ע"י הלבשת גומייה ביניהם. אבל אצלך זה לא יעבוד. צריך "להרים" את הטמבון מה שיצריך חיתוך של חלקו העליון האמצעי.

כמו שאמרתי מקודם, תוודא שהפנסים אכן של סיוויק ולא של מיצובישי קולט, כי שניהם כמעט זהים באנג'ל אייז.

תברר עם תומר, הבעלים הקודמים. בזמנו נסע תקופה מסויימת עם אנג'ל אייז.

תודה על התגובה. דווקא נראה לי העניין של הגומיה אפשרי אני אנסה לסדר משהו, הייתה הבעלים הקודמים של הרכב לפני תומר?

פורסם

אנשים קצת התבלבלו כאן , וסמיר די צדק , אם יש מה לטעות בפנסים האלה זה להרכיב אנג'ל אייס של 4 דלתות לקופה ואז נוצר מרווח בין הכנף לבין הווינקר שזה ממש לא יפה , אבל כאן הבחור לא טעה ומה שיש כאן זה פנסים שמיוצרים כבר במשך שנים ואף אחד בחברה שם לא טרח לשנות את הגובה התחתון של הפנס כך שהרווח יהיה קטן יותר , דרך אגב אותם סוג של פנסים גם ב4 דלתות יושב עם גימור כזה . לפני שנים כשאני הזמנתי לרכב הזה אנג'ל אייס הדור הראשון שהיו עשויים גם מזכוכית ולא מפלסטיק פשוט שתופס שריטות ונהיה דהוי עם הזמן , הגימור שלהם היה בדיוק כמו המקורי . אבל גם המחיר שלהם היה בהתאם .

ולשאלתך , סמיר לא היה הבעלים הקודם , הוא אמר שאני הבעלים הקודמים .

ניסיתי לחפש לך באיביי אבל אני לא מוצא , אולי יש תקנות שאסור לייבא פנסים מזכוכית , אבל מוזר , זה 95 המקורי היה מזכוכית .

פורסם

רוב האנשים עם ההונדה קופה שמים מין פלסטיק כסוף כזה, גם די מוסיף לרכב לפי דעתי, אבל הרוב שמים את זה בצורה של לא להשלים על הכל וזה כבר מבינים שזה נראה רק בכדי להשלים על האיזור הריק.

• תוכן חדש...