Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה טוב לראות שסופסוף היצרנים מתייחסים לנושא הבטיחות בצורה כזאת (ולא רק אחדים כגון וולבו רנו וכו'), לפי דעתי צריכים לעלות את רף המבחנים שהיצרנים ימשיכו לעבוד על נושא הבטיחות כמה שיותר.

במדינה כמו שלנו זה טוב שהמכוניות יהיו בטוחות יותר הרי את התאונות הממשלה/משטרה וכו' "לא יודעים" איך למנוע/להפחית (ולא נראה כי יהיה שינוי בנושא זה בקרוב ולגם לא ברחוק) לפחות זה...

Finger's gonna kill me.

פורסם

אני לא בטוח שמדובר בגולף החדשה, לפי התמונה (החלק האחורי) נראה לי שזה הדגם הקודם (דור 4).

בכל מקרה, יש שם משפט שמחזק את הספק:

[code:1:c3912a9356]

The Golf achieved five stars when Euro NCAP allowed a re-run of the pole impact test after VW modified the curtain airbag’s packaging.

[/code:1:c3912a9356]

תרגום : ...איפשרו מבחן חוזר לאחר שפולקסווגן שינו את כריות הצד (וילון).

בטוח שהם עוד לא שינו בדגם החדש כלום, כנראה מדובר בדגם הקודם.

בכל מיקרה, תוצאה ראויה לציון, ויש עוד כמה עם 5 כוככבים... הולכי הרגל זה סיפור אחר.

פורסם

אז רגע כמו שאני רואה

VW גולף הוא הכי בטוח נגד התנגשויות

בטוח להולכי רגל (ציון הכי גבוה)

וגם בטוח לילדים

עכשיו אני רוצה לישאול איך VW עושים את זה גם נגד התנגשויות, וגם בטוח להולכי רגל

זה לא ממש הולך ביחד

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

קח בחשבון שמה שאמור להגן על הנוסעים ברכב זה לגרום לכך שאת כל המסה העיקרית יספגו חלקים שונים ברכב, פגוש, מנוע, אזורי קריסה בתא המנוע וכו',

כך שכשהמסה של הפגיעה תגיע לכלוב המוגן של הנוסעים, היא לא תהיה בשיא עוצמתה, והכלוב מספיק חזק ובנוי לכך.

לעומת זאת, פגוש "רך", מתוכנן בגובה הנכון, יקטין את עוצמת ואופי המכה.

כמובן שאם הולך רגל נפגע ב-50 קמ"ש הנזק יהיה הרבה יותר גרוע מנסיעה איטית יותר בצירוף נסיון בלימה.

הנה ציטוט תשובה באנגלית לשאלתך:

[code:1:0ea3a8a5ab]

Won’t the design features necessary to ensure good front impact performance inevitably be detrimental for pedestrians?

No. The strength of the structure to give good frontal impact does not need to be on the outside of the car body. Detailed design of the bonnet structure and the position of hard structures underneath give good pedestrian performance. The two are not incompatible or mutually exclusive

[/code:1:0ea3a8a5ab]

פורסם
אני לא בטוח שמדובר בגולף החדשה, לפי התמונה (החלק האחורי) נראה לי שזה הדגם הקודם (דור 4).

בכל מקרה, יש שם משפט שמחזק את הספק:

[code:1:da45dba792]

The Golf achieved five stars when Euro NCAP allowed a re-run of the pole impact test after VW modified the curtain airbag’s packaging.

[/code:1:da45dba792]

תרגום : ...איפשרו מבחן חוזר לאחר שפולקסווגן שינו את כריות הצד (וילון).

בטוח שהם עוד לא שינו בדגם החדש כלום, כנראה מדובר בדגם הקודם.

בכל מיקרה, תוצאה ראויה לציון, ויש עוד כמה עם 5 כוככבים... הולכי הרגל זה סיפור אחר.

אם תשווה את התמונה שבאתר לתמונה של הגולף V אתה תראה שלא מדובר בדור IV .

אפשר להגיד שיצא ל - VW מכונית מוצלחת מבחינת בטיחות .

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

• תוכן חדש...