Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מה עושים כאשר חיישני רברס לא מפסיקים לצפצף ומראים על מרחק 0 ממכשול. האם הבעיה ניתנת לפתרון ע"י איפוס חיישנים? מישהו נתקל בזה? אשמח לקבל יעוץ לפתרון.

תודה!:wink:

פורסם

יכול להיות שיש לך בעיה באחד החיישנים אולי יש נתק במערכת או משהו תבדוק את החיווט לכל חיישן וחיישן אם הוא שלם

אם הכול בסדר תוציא את הכבל מתח של המוח . אולי זה יעזור לא בטוח .

כי ניראה לי שהמוח מתחיל לעבוד רק כאשר אתה משלב רוורס רק אז המוח מקבל מתח וחיישן מתחיל לעבוד .

איפה התקנתה את החיישנים ? האם יש אחריות לחיישנים אם כן תיגש למתקין והוא יסדר לך את החיישן ואם יבין שצריך להחליף מוח הוא יחליף

פורסם
יכול להיות שיש לך בעיה באחד החיישנים אולי יש נתק במערכת או משהו תבדוק את החיווט לכל חיישן וחיישן אם הוא שלם

אם הכול בסדר תוציא את הכבל מתח של המוח . אולי זה יעזור לא בטוח .

כי ניראה לי שהמוח מתחיל לעבוד רק כאשר אתה משלב רוורס רק אז המוח מקבל מתח וחיישן מתחיל לעבוד .

איפה התקנתה את החיישנים ? האם יש אחריות לחיישנים אם כן תיגש למתקין והוא יסדר לך את החיישן ואם יבין שצריך להחליף מוח הוא יחליף

התקנתי אותם כשקניתי את הרכב לפני 3 שנים.

איפה נמצא המוח של החיישן? אני אנתק את החוטים, אולי זה יעזור.

• תוכן חדש...