Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הספר הנ"ל נחשב לקלסיקה וספר חובה לכל בן תרבות מערבי

זהו ספור מסגרת על אב שיוצא למסע עם בנו על אופנוע ברחבי הכבישים הצדדיים של ארה"ב.

המסגרת לסיפור היא אותו מסע שהוא בעצם מסע של התקרבות בין האב לבנו, החלק הפנימי של הסיפור הוא פילוסופיה נטו שבנוייה נדבך על נדבך ונושא מרכזי אחד שלה הוא מהי "איכות" - החלק בנוי היקש לוגי אחד על גבי השני שחוצה את הפילוסופיה המערבית מראשיתה ביוון ועד ימינו.

זה הספר היחידי שאני מכיר שעושה שימוש באופנוע כחלק חשוב בעלילה, הרכיבה על האופנוע והטיפול בו משמשים בכמה נקודות כדי להעביר רעיונות פילוסופיים ותחושתיים.

אני חושב שזה ספר שעורר רבים לרוח האופנוענות - הוא נכתב בתחילת שנות ה-70.

אזהרה: הספר קשה , אני מכיר הרבה יותר שהתחילו את הספר ולא סיימו מאשר כאלה שקראו אותו, מודה ומתוודה בקריאה ראשונה גם אני הפסקתי אבל שנים אחרי חזרתי וקראתי אותו עד סופו וברור שנהנתי ונתרמתי רבות על ידו.

למישהו יש המלצות לספרים ?????????????

מתי יוצא למכירה האופנוע של קנידה ???

מה ז'תומרת מי זה קנידה ??

הילד-מנהיג של חבורת אופנוענים חוליגנים

בסרט האנימה של כל הזמנים - אקירה

למכירה פנתאון 150 2001

פורסם

נסה את

hell's angles

מאת דר' האנטר ס. תומפסון.

ספר שמדבר על חווית אופנוענות... קצת אחרת. חפש אותו באמזון )רק באנגלית(, הכתיבה של האנטר לא רק מצחיקה, אלא גם מערערת ערכים ומזלזלת בחוקים ובמוסריות המערבית.

אם אתה מתעצל לקרוא תראה קודם את "פחד ותיעוב בלאס וגאס" - זה ייתן לך קצת מושג לגבי הטיפוס.

נו באמת!

פורסם

את "פחד ותעוב בלאס וגאס" , תודה שהזכרת שכחתי לגמרי מהאנטר ס ממציא עיתונות הגונזו

אחחח מה שקורה כשמשלבים המון סמים עם מוח יצירתי.......

וכמובן הוא בילה תקופה עם חבורת אופנוענים ונדליסטים..... באמת יש להשיג את הספר הזה ?

יש לך מושג באיזה הוצאה ?

למכירה פנתאון 150 2001

פורסם

כן ... כמובן .... מרוב התלהבות פספסתי את ההפנייה שלך לאמזון.....

הזמנה יקרה ... המון זמן עד שיגיע.... לא תודה !!

רעיון אחר ?

למכירה פנתאון 150 2001

פורסם

"אלוהים רוכב על הארלי" - או משהו כזה , נדמה לי שזה ספר בסגנון "מי הזיז את הגבינה שלי" או "הנזיר שמכר את הפרארי שלו" - מעין ספר מודעות עצמית פלצני מהסוג שאני אף פעם לא קורא ואקרא או שאני טועה.

שוב - המלצה לספר שיש בו אופנועים/אופנוענות - פילוסופיה -רוח - חויות - :?:

למכירה פנתאון 150 2001

פורסם
"אלוהים רוכב על הארלי" - או משהו כזה , נדמה לי שזה ספר בסגנון "מי הזיז את הגבינה שלי" או "הנזיר שמכר את הפרארי שלו" - מעין ספר מודעות עצמית פלצני מהסוג שאני אף פעם לא קורא ואקרא או שאני טועה.

שוב - המלצה לספר שיש בו אופנועים/אופנוענות - פילוסופיה -רוח - חויות - :?:

זן ואומנות אחזקת האופנוע הוא אותו סוג פלצנות של פילוספיה בגרוש. בדיוק כמו מי הזיז את הגבינה שלי ודומיו. יש כאלו שאיפה שהוא בחיים בסביבות גיל 16 מתלהבים לכמה דקות מסוג ההארה הזה, שיהייה. מצטער לגלות לך אבל בניגוד לדעתך זן ואומנות אחזקת האופנוע מעולם לא היה או יהיה מיסודות התרבות האנושית לא קלסיקה ובוודאי לא ספר חובה.

אם כבר ספר שמכיל את המילה אופנוע אז הסקוטר מעדיף את "דרום אמריקה על אופנוע". הצצה קטנה לחייו של איש שישמש השראה למיליוני אנשים לקום ולעשות מעשה, בדרך כלל לא לטובה.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

נראה לי שאתה טועה טעות חמורה

תוכל לנמק ולהרחיב קצת על הדעה שלך כמו שאני פרטתי על הספר והסיפור בהודעתי הראשונה במקום רק להתלהם ולדבר בסיסמאות שליליות ?

יש אולי ספר אחר שאתה מכיר שהאופנוע הוא חלק בעלילה ולא רק מוזכר כפי שציינת בטעותך

יש ספר אחר שאתה מכיר שאיננו פילוסופיה כבדה נטו שעוסק בשאלת ה"איכות" ?

אתה מכיר ספר אחר שמתאר את דרך הייסורים והמאמץ של ההולכים במדבר כדי להגיע להארה (כמו זרתוסטרא שירד מההר של ניטשה)

אתה מכיר ספר אחר שמדבר על הפחד מטכנולוגיה שלא מכתביו של הסוציולוג אלווין טופלר שכתב את "הגל השלישי" ו"הלם העתיד" ותאר בדיוק חויות כאלה ?

למכירה פנתאון 150 2001

פורסם

עזוב אותך משטויות, לך תקרא את ''טרזן מניח תפילין בכותל'' תהנה מכל רגע של קריאה, מומלץ.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

:):D:lol::p

אני חושב שזה מה שאני אעשה

למכירה פנתאון 150 2001

• תוכן חדש...