Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלי צה"ל עכשיו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שמקשיב לגל"צ האזין עכשיו לאדון אופנוען שדיבר יפה מאוד על נושא האופנוענים ותאונות הדרכים. לאחר מכן העלו על הקו רופא שקבע שאופנוע זה כלי לא בטיחותי.

הדיון נסב סביב הרעיון להעלות את גיל הרשיון לרכב דו גלגלי וההצעה להחרים רכבים של עברייני תנועה.

חבל שהדיון הסתיים בטענה כי אופנועים זה מסוכן נקודה ואל תתנו לילדים שלכם לעלות על אופנוע.

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם

הם לא חשבו שאולי הבעיה היא הדרך הלמידה של נהיגה\רכיבה שיש בארצנו?

וחוצמזה הטוסטוסים\אופנועים 50 המסוכנים האלה בחו"ל נעשים לאופנועים של ילדים מתחת לגיל 16 על מנת להתחיל באופנוענות שלהם. :mad::evil:

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם
מי שמקשיב לגל"צ האזין עכשיו לאדון אופנוען שדיבר יפה מאוד על נושא האופנוענים ותאונות הדרכים. לאחר מכן העלו על הקו רופא שקבע שאופנוע זה כלי לא בטיחותי.

הדיון נסב סביב הרעיון להעלות את גיל הרשיון לרכב דו גלגלי וההצעה להחרים רכבים של עברייני תנועה.

חבל שהדיון הסתיים בטענה כי אופנועים זה מסוכן נקודה ואל תתנו לילדים שלכם לעלות על אופנוע.

שלא יעלו...שיעשו תאונות עם מכוניות...לפחות ככה הם יהרגו לא רק אותם..אלה עוד 4 איש שיושבים באוטו + משפחה באותו אחר...

ככה יהיו פחות תאונות עם אופנועים....

ככה יירד הביטוח של האופנועים..ויעלה הביטוח של המכוניות..

מדינה של מטומטמים!

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

מה דעתכם שנארגן מקהילת האופנוענים חבורה שתרד יחד מהארץ למדינה ארופאית או לארה"ב עם תרבות אופנוענית נחיה בחווה כפרית שתספק את כל צרכינו.

אני רואה מבנה עץ גדול ששימש כאסם תבואה במאה ה-18 שישמש אותנו כהאנגר אופנועים עם כל שצריך בשביל לתפקד כמוסך.

בסופי שבוע וחופשים נצא למסעות טיולים ברחבי יבשת אירופה או אמריקה - מסעות שיימשכו אפילו חודשים ארוכים.....

מתי יוצא למכירה האופנוע של קנידה ???

מה ז'תומרת מי זה קנידה ??

הילד-מנהיג של חבורת אופנוענים חוליגנים

בסרט האנימה של כל הזמנים - אקירה

למכירה פנתאון 150 2001

פורסם
מה דעתכם שנארגן מקהילת האופנוענים חבורה שתרד יחד מהארץ למדינה ארופאית או לארה"ב עם תרבות אופנוענית נחיה בחווה כפרית שתספק את כל צרכינו.

אני רואה מבנה עץ גדול ששימש כאסם תבואה במאה ה-18 שישמש אותנו כהאנגר אופנועים עם כל שצריך בשביל לתפקד כמוסך.

בסופי שבוע וחופשים נצא למסעות טיולים ברחבי יבשת אירופה או אמריקה - מסעות שיימשכו אפילו חודשים ארוכים.....

גדול !!!

אחי אני בפנים ! איפה נרשמים ?

:ok:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...