Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספויילר אמין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם יש לי שאלה מצאתי אצלי במחסן ספויילר ששוכב שם הרבה זמן!

הוא לא שלי נתנו לי אותו פעם במתנה עכשיו יש לי שאלה העם חברה AUTO-PLAS

היא נחשבת לחברה טובה? הספויילר לא צבוע ויש לו אור בלם והוא מתאים ברוחב כגון סובארו DL ואני הצעתי למישהו לקנות ממני ב- 400 ש"ח הוא אמר שיחשוב על זה... בכמה בערך כדי למכור אותו? והעיקר העם זה חברה טובה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לא רואה מוסך, טיפולים כל 30 אלף רק תדאג לצבוע אותו בצבע סינטטי 5-50

מה יכול להיות לא אמין בספויילר ? אם הוא לא גמיש כמו נייר...אם הוא חזק ועמיד...זהו צבע אותו תתקין וסגור עיניין...

מחיר ספויילרים נעים מ300 שקל עד 4000 אלף שקל...המחיר שהוא שווה זה המחיר שתצליח לקבל עליו

פורסם

אולי הוא התכוון אם הספוילר נאמן לבעליו....:lol:

הרי ידוע שכל ספוילר עוזב את הבעלים תוך כמה שבועות מיום התקנתו על הרכב....

ככל שהספוילר יותר מכוער ככה הוא יישאר יותר זמן על הרכב...

פורסם
אולי הוא התכוון אם הספוילר נאמן לבעליו....:lol:

הרי ידוע שכל ספוילר עוזב את הבעלים תוך כמה שבועות מיום התקנתו על הרכב....

ככל שהספוילר יותר מכוער ככה הוא יישאר יותר זמן על הרכב...

זה נכון גם לבחורות מכוערות, כמה שהיא יותר מכוערת ככה היא יותר נאמנה.

some people need a high five

in the face

with a chair

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...