Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול (יום שישי) קפצתי ליפו בעקבות שרשור ישן שמצאתי בפורום בנושא כיסוי לפלטה אחורית. לפי ההמלצה שבשרשור הגעתי לאזור הרחובות תרצה ונחמה וניגשתי לרפדייה הראשונה שקפצה לי מול העיניים. מדובר על מרפדיית "האחים לייזרוביץ" ברחוב תרצה 9. שני גברים מאירי פנים, נחמדים וישרים. הציעו לי לשתות קפה (קבלת אורחים שלצערי לא רואים הרבה היום פרט אצל ערבים). שמו לי בד איכותי (לדבריהם משמש במרצדס) והמחיר היה סביר בהחלט - 100 ש"ח כולל עבודה.

מקום נוסף שביקרתי בו הוא חנות פרזול "האחים ביטר" ברח' אלנבי 119. הייתי שם כדי לקנות צירים ובריחים לפלטה האחורית. הגעתי אליהם דרך האינטרנט והאמת שקצת חששתי שהמחירים יהיו גבוהים כי ראיתי שהם מחזיקים מוצרים איכותיים. להפתעתי ולשמחתי המחירים היו הוגנים מאוד, החנות לא פלצנית בכלל ואולי חשוב מהכל - שירות מעולה (!) - עושים הכל על-מנת לעזור לך למצוא את מה שאתה מחפש!

לסיכום, המלצה שלי לשתי החנויות הנ"ל.

אבי

***הערות, שאלות בקשות או טענות בקשר להנהלה יש לעשות דרך מערכת ההודעות הפרטיות***

פורסם

בשביל פלטה אחורית לקפוץ למרפדייה?

תקנה סקאי או לבד קח אקדח סיכות ותעשה לבד.

זה הדבר הכי פשוט בעולם גם אם יש לך שתי ידים שמאליות שבורות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...