Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם.

רציתי לשאול האם מישהו יודע מה המחיר פחות או יותר של בוכנות תא מטען לסיטרואן קסרה 2002 בנזין (אם זה משנה בכלל) בארץ? מצאתי בחו"ל דרך EBAY מוכר אחד שמוכר אותם חדשים כולל משלוח לארץ במחיר של 150 שקל (המרה מדולרים) ופחות מ- 50 דולר כך שמכס אני מניח שלא אשלם. הוא טוען שהם מתאימים לקסרה משנת 1997 השאלה אם זה מתאים לכל הדגמים וגם לשלי שנת 2002.

אני מחפש כמו כן גם בוכנה למכסה המנוע ולא מצאתי איך רושמים את זה באנגלית ב- EBAY אבל אשמח לדעת מה המחיר ואם מישהו ממש יתאמץ להביא לי קישור זה בכלל יהיה נהדר כי לא מצאתי משהו כזה אבל אני מניח שלא חיפשתי כמו שצריך.

אודה לכם מראש על ל עזרה בנושא כמובן שבזמנכם הפנוי :)

אסף מורז.

פורסם

לא זוכר איפה ברחוב המסגר, בוכנה למאזדה 626 עלתה 60 ש"ח.

יש את כל הגדלים בהתאם לכלי הרכב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אפשר להזמין את הבולמים האלו בכל חנות חלפים.

אתה מפרק בולם אחד, ומביא אותו כדוגמא.

אם אין במלאי, יזמין לך מספק/יבואן, וזה יגיע למחרת, לפעמים אפילו באותו יום.

המחיר יהיה להערכתי קצת יותר גבוה מ 150 שקל, משהו כמו 200-250, אבל אם תקנה בארץ תיהיה לך אפשרות להחליף אם הבולמים לא יתאימו.

אגב, אני לא בטוח שאפשר לשלוח פריטים כאלו במשלוח אווירי.

פורסם
לא זוכר איפה ברחוב המסגר, בוכנה למאזדה 626 עלתה 60 ש"ח.

יש את כל הגדלים בהתאם לכלי הרכב.

חדש?! אם כך זה ממש זול ואני בהחלט אברר בארץ. תודה.

אפשר להזמין את הבולמים האלו בכל חנות חלפים.

אתה מפרק בולם אחד, ומביא אותו כדוגמא.

אם אין במלאי, יזמין לך מספק/יבואן, וזה יגיע למחרת, לפעמים אפילו באותו יום.

המחיר יהיה להערכתי קצת יותר גבוה מ 150 שקל, משהו כמו 200-250, אבל אם תקנה בארץ תיהיה לך אפשרות להחליף אם הבולמים לא יתאימו.

אגב, אני לא בטוח שאפשר לשלוח פריטים כאלו במשלוח אווירי.

אני בהחלט אבדוק את המחיר בארץ. לגבי החלקים מחו"ל הוא ביקש לבדוק את ה- PART NUMBER לכם אני אצלם לו את זה ואשלח לו אבל אני בטוח שאפשר לשלוח את זה באווירי. זה לא כבד, ועולה מתחת ל- 50 דולר כך שגם מכס לא אשלם :)

פורסם

בוכנה מקורית עולה באיזור ה 200~ שח, תחליפית חדשה עולה בערך 100~ ש"ח.

תעשה את החשבון שלך...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אכן מדובר בתחליפית (תוצרת יפן) המחיר נכון ללפני 4 שנים, כך ש~100 ש"ח הוא מחיר סביר והגיוני.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
בוכנה מקורית עולה באיזור ה 200~ שח, תחליפית חדשה עולה בערך 100~ ש"ח.

תעשה את החשבון שלך...

איציק

מה שראיתי בחו"ל אלו מקוריות. ללא ספק. זה מזכיר לי שפעם קניתי ידית מקורית שנשברה לדלת בפחות מחצי המחיר שבארץ.

תודה רבה לכולכם על האינפורמציה אני ממשיך לחקור.

פורסם

היצרן המקורי הינו Stabilus

יצרן בוכנות גז ובולמי זעזועים הגדול בעולם

תוכל למצוא את הבוכנה המעולה אצל

רדקו – חברה לציוד ותעשיות בע"מ

ריב"ל 3, 67778, תל-אביב.

טלפון: 03-6394185

פקס: 03-6393515

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם
היצרן המקורי הינו Stabilus

יצרן בוכנות גז ובולמי זעזועים הגדול בעולם

תוכל למצוא את הבוכנה המעולה אצל

רדקו – חברה לציוד ותעשיות בע"מ

ריב"ל 3, 67778, תל-אביב.

טלפון: 03-6394185

פקס: 03-6393515

תודה רבה על כל האינפורמציה והעזרה של כולכם. יש כאן אחלה של פורום עם אנשים כל כך נחמדים כמוכם, איזה כיף! מקווה שגם אני יוכל לעזור לכם פעם :)

אני מחר ארים טלפון בכדי לברר על מחיר.

תודה רבה שוב,

אסף מורז.

• תוכן חדש...