Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת מה אתם חושבים על הצעת מחיר של 1300 שקל כולל כל החלקים של הקלאץ ומע"מ ועבודה . האם זה נשמע סביר? ומה כדאי לעשות עם הציריות האם להחליף פעמון רק לפעמון חדש שהמחיר שקיבלתי עליו הוא 260 שקל , או להחליף לציריה מחודשת שהמחיר שלה הוא 400 שקל?

ג'סטי 92 מנוע 1000 העונה לשם "אלפרד"

פורסם

יקר. אורגינל הקלאץ' או חילופי? בכל מקרה לי עלה 1100 ש"ח (פונטו).

שמע לגבי הציריה או רק הפעמון. לי הייתה בעייה בציריה אחת ומכונאי שאצלו אני מטופל פשוט יעץ לי ואמר שכדאי להחליף רק את הפעמן כי לא צריך להחליף את כל הציריה (היא במצב תקין). כלומר לדעתי אתה צריך לקבל דעה של מכנאי שמבין עניין ולא סתם רוצה לגנוב ממך עוד כמה שקלים.

פורסם

כשאני בדקתי את המחיר לפעמון (לג'אסטי 91) המחיר היה בסביבות 200 ש"ח ליחידה (!)

אם אתה מקבל 260 (לפעמון + עבודה ) זה ממש מחיר טוב...

לגבי קלטש, אין לי מושג, בזמנו שהחלפתי קלטש למזדה שלי קניתי קלטש של דייקו (נחשב הכי טוב) עלה לי 700 ש"ח (עבודה עשיתי לבד...) אז 1300 ש"ח לקלטש + עבודה נשמע סביר... רק תבדוק איזה קלטש דוחפים לך בפנים, ושים לב שיחליפו את המיסב לחץ (יש כאילו שלא מחליפים וחבל, חלק שעולה גג 60 ש"ח), קח בחשבון שאולי צריך לחרוט את הצלחות (לא חריטה ממש אלא "ישור קו" שכזה) וזהו... תתחדש...

אגב, איפה אתה מטפל?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

הקלאץ שהציעו לי זה קלאץ מקורי של הרכב + מיסב לחץ + מחזיר שמן + החלפת שמן גיר כל הבלאגן מסביב ב-1300 ש"ח יחד עם עבודה.

אני מטפל אצל איזה טיפוס מנס ציונה, עכשיו איך לעזאזל החלפת קלאץ לבד??? זה בלאגן רציני , צריך לפרק את כל הגיר ...

ג'סטי 92 מנוע 1000 העונה לשם "אלפרד"

פורסם

בזמנו החלפתי בג'אסטי 92' 1000 סמ"ק לקלאץ' לא מקורי ברעננה (מוסך גיל "סובארו") + כל הבלאגן שציינת שיש לסדר+עבודה.

הסיפור עלה 700 ש"ח.

אני לא מבין את חשיבות הקלאץ' המקורי,אני בכל מקרה לא רואה חיסרון בחלופי.

פורסם
אני החלפתי לפני כחצי שנה לקלאץ' משופץ באיזה 500 שקל או פחות...

(גם ג'אסטי...)

נראה לי הצעת מחיר קצת יקרה...

אל תבלבל בין חדש למשומש...

אין מה להשוות. חדש זה חדש. ומשופץ... טוב תלוי בשיפוץ, אבל זה עדיין משופץ...

כמו ההבדל בין מכונית חדשה מהחברה ומכונית יד ראשונה שנה על הכביש אחרי שיפוץ מנוע כלכלי...

ושוב, אני הייתי הולך על משופץ (כיום אחרי שהחלפתי קלטש), שיפוץ עולה כ 150 200 ש"ח...

והיתרון הוא שאפשר לשים חומרים "משופרים"...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...