Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב :)

אני מעוניין להחליף את הHU בגטס שלי,

כרגע יש שני מועמדים:

Pioneer DEH-2350UB

Parrot RKI8200 (מחודש/מוחדש)

שניהם בסביבות ה500₪.

חשוב לי שהרדיו יהיה נוח לשימוש וגם תומך אייפוד (לא בAUX, אלא שליטה באייפוד דרך הHU)

ברור לי שלכל אחד יש את היתרונות שלו,

אך על מה הייתם ממליצים לי?

יש מצב שהרדיו הזה יועבר בעתיד ליונדאי i10, אבל זה בסימן שאלה גדול.

אני מחפש משהו אמין ואיכותי, מצד אחד הפארוט מבטיח לי בלוטות' ונוחות, וגם חיבור לאייפוד שבנוי בצורה יפה (בתוכו), אבל הפיוניר כידוע לי נחשב ליותר רציני מבחינת איכות הסאונד.

תודה למי שימליץ ויעזור לי לקבל החלטה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם שני אלה המעומדים הסופיים שלך אין פה אפילו מה לדון.

תלך אך ורק על הפיוניר.

יש לה פה usb וaux', הוא עדיף מבחינת האיכות והמכשיר עצמו יש לו יותר פונקצייות מהשני.

אבל יש לו רק יציאה אחת למגבר,

השני הוא משומש/מחודש, אני אישית לא אוהב להתעסק עם דברים כאלה משומשים אני לא יודע מה עבר עליהם.

אני ממליץ לך הפיוניר.:-D

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

אני לא מתכוון להשתמש במגבר כרגע, אולי אחריי סיום הלימודים אתקין מערכת עם מגבר וכו', נראה את העניין הזה, כרגע זה לא בראש סדר העדיפויות שלי.

בכל מקרה, זה לא שיקול כרגע, והכי חשוב כמו שאמרתי - שליטה באייפוד. מצידי שלא יהיה דיסק ולא יהיה רדיו, רק שישלוט באייפוד (פוטו, דור רביעי, ענתיקה)

ועדיף שיהיה עם כבל נורמלי ולא עם איזה כבל שצריך לקנות במחיר הזוי באיביי ושיהיה אפשר לחבר מקדימה ולא להעביר חוטים מהחלק האחורי שלו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

כרגיל, אני לא יכול לערוך...

ראיתי שבשביל לשלוט באייפוד בPIONEER, אני זקוק למתאם CD-IU50, שעולה בארץ 170₪, באיביי ישנם עשרות מתאמים כאלו, החל מ8$ ועד 20$, ולא ברור מי באמת מתאים. יש לציין שברכב של הוריי, יש מערכת מובנית עם חיבור לאייפוד (i30CW) ושם השתמשתי בכבל שהתחבר לUSB ובמקביל לAUX. האם שימוש בכבל הזה בPIONEER יוביל לתוצאות בכלל? האם אני יכול להשתמש בכבל של המחשב? (USB TO IPOD)

צריך לחשוב על נוחות וגם על איכות...

פורסם

עדכון שוב:

הדגם הוא 2250 (של פיוניר) ולהתלבטות נוסף דגם של קנווד:

KDCU446.

אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור בהקדם כדי שאזמין, תודה.

פורסם

למה שלא תיסתכל פה בהודעות בפורום

ב"יד-שנייה" ותימצא דברים יותר טובים ממה שאתה מחפש

ואני חושב שיש שם כמה שעומדים במחיר הזה .

נסה לעשות זאת .

• תוכן חדש...