Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הטרנטה החדשה :) .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז היום סוף סוך קיבלנו את הרכב החדש.

שברולט קרוז LS+, מנוע 1600 סמ"ק, שנת 2011.

צבע שחור מטלי , ג'נטים מגניזיום 16, שני מסכי דיוידי במשענות ואחד במחשב דרך. GPS. דיבורית בלוטות'.

שני חיבורי יוסבי למערכת, וחיבור מובנה לאייפון או אייפוד. כניסת AUX שממוקמת בתוך המשענת היד.

פנסי ערפל. אפשרות לחבר את הטלפון הנייד למערכת שמע דרך הבלוטות' ולנגן שירים מתוך הנייד.

קיבלנו את הרכב עם 16.5 ק"מ. רק היום הספקנו לעשות כ150 ק"מ. מתוכם כמעט כ50 ק"מ היו החלק שלי :) .

מהתרשמות ראשונית אני יכול להגיד שהרכב נוח, יש לו נוכחות על הכביש. הרבה הרבה אנשים סובבו את הראש רק בשביל לראות את הרכב עובר אותם. אולי המוסיקה בפול ווליום תרמה לעניין :-D.

המערכת שמע המקורית מספקת ולא צריך מזה. היות ומדובר ברכב למשפחה, וישמש רק את אבא שלי ב 90% מהזמן.

לא ארחיב יותר מדי כי בסך הכל הרכב נמצא אצלנו כ 10 שעות בלבד. עד כה אנחנו מאוד מרוצים ממנו. נתרגל אליו עם הזמן ונראה :) .

ומילה אחרונה, הרגשה של להוציא רכב מהחברה , זאת ה-הרגשה :) .

הנה קצת תמונות. תיהנו.

p0603111614.jpg

Uploaded with ImageShack.us

p060311155601.jpg

p060311155801.jpg

p060311155701.jpg

שונא גזענים !.

פורסם
הרבה הרבה אנשים סובבו את הראש רק בשביל לראות את הרכב עובר אותם. אולי המוסיקה בפול ווליום תרמה לעניין :-D.

אני מקווה שאתה נוהג עם חלונות סגורים.

תתחדש.

פורסם

בינתיים נוסעים רק עם חלונות סגורים בשביל לא ללכלך את פנים הרכב :-D.

דבר אחד הפריע לי בעת קבלת הרכב. העבירו את הרכב שטיפה בסוכנות, אבל העובד שם לא דאג לנגב את הרכב כמו שצריך ופנים הרכב היה מלוכלך.

אחרי שאבא שלי התלונן בפני נציג המכירה, הוא רצה לשלוח אותו לרחיצה עוד פעם.

בשלב הזה אני ניגשתי לרכב שלי הוצאתי את כלי הרחצה שלי הרכב שלי :-D והתחלתי להבריק אותו בתוך הסוכנות.

לא נתתי לעובד ההוא לגעת שוב ברכב.

שונא גזענים !.

פורסם

רכב יפה, רק שהג'אנט לטעמי ניראה קטן עליה... יש את המקורי 5 צלעות 16 אינץ' תפור עליה.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

אלכס, זה ה16. ג'נט 205/60/R16.

יש הג'נט השני 215/50/R17. אבל מגיע רק עם גרסת ה LT עם מנוע 1.8.

BTON, פנים הרכב נראה מצועצע בגלל שאבא שלי לא מוכן להוריד את הניילונים :-D.

שונא גזענים !.

פורסם

תתחדשו על האוטו. רכב שנראה מאוד מרשים ומפנק.

תהנו מההרגשה של אוטו חדש וסעו בדרכים טובות.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...