Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן מנוע מאזדה 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי מאזדה 6 שנת 2003 מנוע 2300. עשיתי היום בדיקה וגיליתי שהשמן במד שמן של המנוע נמצא על המינימום (עשיתי את הבדיקה לפני נסיעה כמו שאני תמיד עושה...)

פעם אחרונה שמילאו לי שמן זה היה בטיפול 105,000 ק"מ וזה היה במוסך מורשה של מאזדה. היום הרכב קצת מעל 113,000 ק"מ

בכל מקרה רציתי לדעת איזה שמן אני אמור לקנות ואם יש דרך מסויימת שצריך לשפוך את השמן לתוך המיכל?

תודה

פורסם

נקיתה את המדיד ובדקתה עוד הפעם ?

והאם אחרי הטיפול בדקתה בבית את השמן יום אחרי?

היתה לי גם מאזדה 6 אותו דגם שלך והיה לי אותו מקרה בדיוק, אבל אני ממש אחרי הטיפול ב 3 שבועות ירד לי השמן ל MIN.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

כן, ניקיתי וניסיתי עוד פעם. לפי דעתי אצלי זה תקין כי בכל זאת עברו כבר 8,000 ק"מ מאז הטיפול

בכל מקרה מה אני אמור לקנות ואיך אני ממלא את זה? פשוט עוד לא יצא לי...

פורסם

בדוק בחשבונית קבלה , אשר קבלתה מהמוסך את סוג השמן שמילאו - או המס' הקטלוגי .

התקשר למוסך ושאל איזה שמן הוכנס בטיפול , וקנה שמן תואם .

בד"כ - שמן המנוע לרכבים הללו ובשימוש מוסכי היבואן הוא 5W-30 חצי סינטטי .של דלקול או מוטוקראפט , או אחר .

נסה לקנות ולהוסיף את השמן שמילאו במוסך .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לרכב הזה משתמשים בשמן 5W30 סינטטי מלא.

ואם עשיתה טיפול במוסך מורשה אז בטוח שמו לך שמן של " דלק" עם גלון בצבע אפור .

אתה היתה בזמן הטיפול במוסך?

והכי מומלץ זה לתת קפיצה לאותו מוסך שעשה את הטיפול ותגיד להם מה קרה והם יבדקו ואני בטוח שימלאו לך שמן אפילו ככה על חשבונם.

ותעדכן אותנו.

פורסם

הסתכלתי על הקבלה ורשום שם w305. לפי דעתי זאת סתם טעות של ההדפסה והכוונה היא לא 5w-30 כמו ששאתם רשמתם. השאלה היא אם זה חצי סינטטי הוא סינטטי מלא? וחוץ מזה איך אני ממלא את זה? להיכן אמורים לשפוך את השמן?

תודה!

פורסם

קודם כל זה סינטטי מלא באחריות.

ולגבי מילוי השמן אם אתה לא יודע איפה ממלאים שמן באוטו שלך אז אני מציע לך כמו שהצעצתי קודם זה ללכת למוסך והם יעשו מה שצריך.

ואם בכל זאת אתה מתעקש למלא לבד אז יש לך על המנוע בצד שמאל איפה שהמכסה הפלסטיק הגדול בצד שמאל שלו יש כזה פקק עגול אז פתח אותו ותמלא לבד ותבדוק את המדיד.

אבל שוב אני אומר אם אתה לא יודע אז עדיף שלא תשחק ותגרום נזק, לך למוסך ותבקש גם שיסיברו לך איפה ממלאים שמן וכו'.

פורסם

זה השמן אשר מוסכי החברה מכניסים לרכבים הללו , וזה בסדר

אם תהיה לך צריכת שמן , אפשר לבדוק אפשרות לביצוע פלאשינג במנוע (ניקיון )

ואו לעבור לשמוש בשמן בצמיגות גבוה יותר כגון 10W-40 כנ"ל חצי סינטטי ( הוא גם אפשרי )

כדאי לעדכן את המוסך , ולהתייעץ עם שרות הלקוחות , המחלקה הטכנית של היבואן במאזדה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...