Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיז'ו 206 אוטומטית

מישהו יכול להמליץ על מוסך אמין ולא יקר בירושלים לצורך טיפול 10000 ובדיקת נזילת שמן

אני איש מחשבים ולא מבין גדול במכונאות רכב, לפעמים מוסכניקים מנצלים את זה לרעה וממציאים כל מיני תקלות רק בכדי לנפח את החשבון

ממש לא בא לי להתעסק עם אנשים כאלה

אם מישהו פה יכול לתת המלצה חמה על מוסכניק אמין, ישר ובעל מחירים נוחים - אני מאד אשמח לשמוע

רב תודות מראש!

פורסם

@ מיכאל : לא ממש הספקתי לעקוב אחרי האשכול ההוא

ועכשיו ששלחת לי את הלינק נדהמתי מכמות ההמלצות

שמתי לב שמישהו המליץ על מוסך מולדת ואני זוכר שפעם קיבלתי עליהם המלצה גם ממקור אחר

ממש תודה לך!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...