Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אם מישהו במקרה רואה את הודעתי הקודמת בנוגע לבעיה ברמקולים - פתחתי שרשור חדש בנושא (אני לא יודעת איך מפנים לשם) אז תודה על הרצון הטוב, אבל הדיון מתקיים שם.

צלילית

פורסם

אוקי, נדמה לי שאפשר לסכם.

סוף טוב - הכל טוב.

הבעיה עם הרמקולים נפתרה.

כעת, אני יכולה לדווח על פרטי הרכישה והתרשמותי.

המערכת: Alpine CDE 100EUB

המחיר ששלמתי: 1,050 ש"ח כולל התקנה.

הקניה בחנות (העדפתי על פני האינטרנט בשל מיידיות בין השאר).

שיקולי הרכישה:

ראשית, החלטתי לוותר על מכשיר שולט אייפוד, בעצת בעל החנות. שוכנעתי שתוספת המחיר לא שווה את זה, ואפשר להסתפק בכניסת AUX קדמית.

הציעו לי JVC במחיר 650 ש"ח (כולל התקנה).

למעשה אני צריכה לספר לכם שהמכשיר (JVC) הותקן ורק אז גיליתי כמה הוא לא נח לי - בעל החנות הסכים להחליף בתוספת תשלום מסויימת, לא נכנס לפרטים של עסקת ההחלפה שעשיתי.

מה היו הבעיות ב-JVC:

לא היו לי טענות לגבי הסאונד. אבל נוכחתי שהכפתורים קשים (לי) לתפעול, כלומר, הלחיצה דורשת מאמץ. זהו שיקול חשוב בשבילי. כמוכן, הלחצנים גדולים ומאירים באור אדום בוהק שפשוט מעצבן את העיניים (שוב, לטעמי).

הרגשתי שלא יהיה לי כיף להשתמש ברדיו הזה, ללא קשר עם הסאונד.

עוד חסרון - יותר מדי פונקציות נשענות על לחצן ההפעלה. צריך ללחוץ כמה פעמים לעבור מפונקציה לפונקציה (והלחיצה לא נוחה כאמור...).

מאחר שבשלב זה היה מדובר בעסקת החלפה נאלצתי לבחור ממה שהיה בחנות.

מכשיר CLARION מקביל היה עם תצוגת אור בסדר, אבל בעיה דומה של לחצנים "קשים". לפחות עד כמה שיכולתי להתרשם ממכשיר שאיננו מותקן עדיין.

אח"כ היו מכשירים יותר יקרים אבל שלא משפרים דבר בנושא הזה.

עברתי על כל מה שהיה בחנות, ובלית ברירה טפסתי ברמת המחיר. הבא בתור ברמה היה המכשיר של ALPINE.

בדקתי את הכפתורים, התצוגה, ואופן ההפעלה (עיינתי מראש בספר ההוראות), והשתכנעתי שהוא עונה לדרישותי.

אמנם נאלצתי להוציא 400 ש"ח יותר עבור מה שרציתי - מכשיר עם סאונד טוב, תפעול נוח ותצוגה נעימה לעין - אבל באותה הזדמנות זכיתי בעליית רמה של הסאונד. זה לא היה בתכנית שלי אבל זה בהחלט דבר שאני ומשפחתי נהנה ממנו.

רשמים מה-ALPINE: קודם כל הסאונד באמת נפלא. התמודדתי עם איזה באג התחלתי ברמקולים, שאני עדיין לא יודעת ממה הוא נבע, ואני מקווה שהוא לא יחזור. לא נראה לי סביר שהוא קשור למכשיר עצמו.

עכשיו - הרדיו נותן את המיטב שלו, והמיטב הזה הוא יופי.

ובקשר להפעלה והתצוגה, דבר שהסתבר לי כחשוב: המכשיר יפה, הלחצנים היותר גדולים בכחול (וגם הם לא יוצרים שטח מואר גדול מדי), ולחצנים אחרים שחורים עם סימנים קטנים מאוד בצבע אדום.

הצבעים נעימים לעין והעיצוב יפה. אני לא מחפשת יופי דוקא ברדיו אבל אני לא אוהבת אור זוהר בצבע מעצבן, כמו אדום או כתום, שעושה "רעש בעיניים". זה אפילו מפריע לי להתרכז בנהיגה. אולי זו רגישות יתר אבל זה המצב.

הלחצנים נוחים מאוד לתפעול. לכולנו יש מספיק מאמץ לאצבעות במחשב, בסלולאר, לא צריך עוד. שוב, לטעמי.

בנוסף לכך, ההפעלה אינטואיטיבית ואינטליגנטית. הפונקציות מחולקות בצורה ברורה, נגישה ונוחה לשימוש.

לכל הדברים האלה לא הייתי מודעת קודם ולא היה עולה על דעתי לבדוק אותם... ואם הייתי חושבת על זה לא הייתי יודעת איך לבדוק אותם... בעניין הזה נעשיתי קצת יותר חכמה.

בסיכומו של דבר, אני מאוד מרוצה מהרכישה.

תודה לכל המייעצים,

radio.gif

צלילית

פורסם

תתחדשי על הHU אחלה מכשיר 8), מה הייתה הבעיה ברמקולים בסוף?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
תתחדשי על הHU אחלה מכשיר 8), מה הייתה הבעיה ברמקולים בסוף?

אני לא יודעת מה היתה הבעיה ברמקולים.

יתכן שהמקור לא היה טוב (השמעה מאייפוד, אולי משהו היה לא אופטימלי).

יתכן שאני עדיין לא הבנתי איך צריך לכוון את כל הפרמטרים. אמנם המכשיר לא מתוסבך, אבל אני הייתי חסרת נסיון.

ואולי היתה בעיה מסתורית כלשהי שנעלמה. כרגע היא לא נשמעת.

מקווה שזה ישאר ככה.

תודה על העצות. המכשיר באמת עושה רושם טוב.

צלילית

• תוכן חדש...