Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לומר שבארץ וברוב אירופה הספורט המוביל הוא כדורגל

אבל בהחלט אי אפשר לקבוע חד משמעית שכדורגל יותר מעניין אני בטוח שחובבי הכדורסל יגידו בדיוק הפוך

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבל בהחלט אי אפשר לקבוע חד משמעית שכדורגל יותר מעניין אני בטוח שחובבי הכדורסל יגידו בדיוק הפוך

נכון הם יגידו הפוך אבל הכדורגל חד משמעית ולא רק מהדעות של האנשים

עובדתית הכדורגל מכניס יותר כסף מהכדורסל וממלא יותר אצטדיונים

במשחק ליגה רגיל בכדורגל מביאים איזה 10 אלף אישר (במכבי תל אביב)

כמות האנשים האלה בקלות ממלאת אולמות כדורסל שרק מביאים 200 300 איש במשחק

תחשבו על זה רק.....

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

נכון הם יגידו הפוך אבל הכדורגל חד משמעית ולא רק מהדעות של האנשים

עובדתית הכדורגל מכניס יותר כסף מהכדורסל וממלא יותר אצטדיונים

במשחק ליגה רגיל בכדורגל מביאים איזה 10 אלף אישר (במכבי תל אביב)

כמות האנשים האלה בקלות ממלאת אולמות כדורסל שרק מביאים 200 300 איש במשחק

תחשבו על זה רק.....

לא דיברו על מוביל , בזה אין בכלל ויכוח שהכדורגל מספר 1 בארץ ובאירופה.

דובר על מעניין .

אגב בארה"ב ב NBA עוד לא יצא לי לראות אצטדיון לא מלא , ושם מדובר בעשרות אלפים

פורסם

אני לא מבין על מה הויכוח.

בארץ הכדורגל ברמת אפסית יחסית לאירופה ושאר העולם, וגם הנבחרת עלובה.

בכדורסל אנחנו (ישראל) אמפריה , כדורסל משחק יותר מעניין , יותר דינמי יותר מלהיב...

מכבי באירופה זה הדבר היחיד שמעניין.

כל המשחקים הכאילו מותחים , כמו הדרבי התל אביבי , הם אפיזודות חולפות.

מכבי תתפור אותם בסדרת הגמר , בבית ובחוץ והשגרה תימשך.

בקשר לזה שאומרים שבמכבי אין ישראלים.

בואו נהיה כנים עם עצמנו, בכל אירופה ישנה המגמה הזאת, מכבי חייבת ליישר קו איתם כדי לא להשאר מאחור. אם לקבוצות כמו ירושלים והפועל ת"א היה כסף להביא עוד מתאזרחים אז זה היה קורה בלי לחשוב פעמיים.

אני איבדתי את האמון בכדורגל הישראלי.

המשחקים היחידים שאני רואה זה הליגה הספרדית כל מוצ"ש בערוץ הספורט.

עונה שבה חבורה של כסחנים שכל קשר בינם לכדורגל מקרי בהחלט, לוקחת את הגביע

רק מדגישה את גודל הצלילה של הכדורגל בארץ ,ועוד ממי היא לוקחת את הגביע ? מחבורה של נמושות מהליגה השניה.העובדה שקבוצה כזאת לקחה גביע היא תעודת עניות לכדורגל הישראלי. הזכיה של רמת גן בשנה שעברה כבר היתה יותר הגיונית.

נ.ב. אין לי ספק שבעונה הבאה יניב גרין יאייש את עמדת השחקן ה12 במכבי ת"א :wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בואו נהיה כנים עם עצמנו, בכל אירופה ישנה המגמה הזאת, מכבי חייבת ליישר קו איתם כדי לא להשאר מאחור. אם לקבוצות כמו ירושלים והפועל ת"א היה כסף להביא עוד מתאזרחים אז זה היה קורה בלי לחשוב פעמיים.

ממש לא מדוייק, קבל קבוצות כגון: בנטון (5 זרים בלבד), פאנאתינייקוס (5 זרים), אפס פילזן (4 זרים), זלגיריס (3 זרים בלבד) ויש עוד הרבה קבוצות שאין בהם כל כך הרבה זרים כמו במכבי...

פורסם

ממש לא מדוייק, קבל קבוצות כגון: בנטון (5 זרים בלבד), פאנאתינייקוס (5 זרים), אפס פילזן (4 זרים), זלגיריס (3 זרים בלבד) ויש עוד הרבה קבוצות שאין בהם כל כך הרבה זרים כמו במכבי...

על הנייר יש למכבי 2 זרים בלבד (פארקר ובאסטון)

כל השאר זה :

שני בוסמנים ( שאראס וניקולה)

3 ישראלים לכל דבר (שארפ תומאס ובלות'נטל)

לדעתי לשחקן כמו תומאס אין מקום במכבי. אני לא חושב שהוא משחק יותר טוב מגבוה ישראלי אחר כגון גרין / ארז מרקוביץ' /קוז'יקרו .

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל הכדורסל יותר מעניין ? זה תלוי את מי

כמו שמקודם כתבתי ליוסי זה עניין אישי אותך יותר מעניין כדורסל אחרים יותר מעניין כדורגל

אני אישית לא מתלונן על זה שבמכבי יש רק זרים (מתאזרח הוא זר מבחינתי)בכל זאת זו זכותם התקנון (ששמעון שינה בשביל מכבי עם המתאזרחים) מאשר את זה אז זה חוקי

הבעיה היחידה שיש לי עם זה זה שאחרי זה אומרים על חבורה של גויים שהם מייצגים את המדינה (אבל בדיון הזה היינו כבר עשרות פעמים)

בקשר לגביע בכל העולם זה קורה שבגביע קבוצות קטנות מפתיעות ומגיעות לשלבים הגבוהים ולפעמים גם זוכות

סכנין אומנם שיחקו חזק ולפעמים ברוטאלי אבל מצד שני הם הציגו כדורגל לא רע בחלקים גדולים מהעונה עם חוד מהיר ומסוכן

גם הפועל חיפה שהפתיעו שלב אחרי שלב והגיעו עד הגמר

הדברים האלה הם הצדדים היפים של הספורט השנה היה לכדורגל כל כך הרבה תעודות עניות אבל זה לא אחת מהן

יניב גרין שחקן ענק ותענוג לראות אותו אני מקווה מאוד שלפני שהוא חותם עם שמעון על החוזה שידבר עם ליאור ליובין והוא כבר ייעץ לו

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

על הנייר יש למכבי 3 זרים- בלומנטל נחשב לזר (ארה"ב).

ואת המספרים שאני נתתי זה כול בוסמנים וכולל הכל (החשבתי שחקנים נגיד מקרואטיה ומלטביה כזרים), אז ככה שלמכבי יש הרבה יותר זרים- בלומנטל,תומאס,וויציץ,שאראס,באסטון,סאנדוב,פארקר, ושארפ (אז מה אם יש לו אזרחות)...

וזה לא רק כמות הזרים, הבעייה זה שישראלים בכלל לא משחקים (רק בורשטיין)...

פורסם
על הנייר יש למכבי 3 זרים- בלומנטל נחשב לזר (ארה"ב).

ואת המספרים שאני נתתי זה כול בוסמנים וכולל הכל (החשבתי שחקנים נגיד מקרואטיה ומלטביה כזרים), אז ככה שלמכבי יש הרבה יותר זרים- בלומנטל,תומאס,וויציץ,שאראס,באסטון,סאנדוב,פארקר, ושארפ (אז מה אם יש לו אזרחות)...

וזה לא רק כמות הזרים, הבעייה זה שישראלים בכלל לא משחקים (רק בורשטיין)...

הבעיה היא שאתה לא מעורה בכלל בתחום ואין לי ספק שאתה מסתמך על אתר היורוליג

שקיימים בו אי דיוקים רבים לא רק לגבי מכבי אלא לגבי שאר הקבוצות.

סתם לצורך העניין, קיימים בקבוצות האחרות גם מתאזרחים שלא לקחת בחשבון...

בלות'נתל ,(זה השם בניגוד לחברת הכנסה בלומנטל ), הוא יהודי ומתאזרח ואף יכול לשחק בנבחרת ישראל

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...