Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים חברים!

ברשותי סיאט איביזה FR 2005 כמו כן מותקנים בה: צ'יפ של אבסולוט, אינלט, ופורק פורג'

במהלך נסיעה כאשר אני מעביר להילוך 3 ועובר את ה2000 סל"ד הטורים קופצים בבת אחת ל4000 סל"ד ויש מן תחושה כאילו לחצתי על פול גז והטורבו נכנס לפעולה. אחרי שנייה וחצי הסל"ד יורד ל3000 והטורבו פוסק. כאשר אני מאיץ בהילוך 4 ו 5 מעל ל3000 סל"ד הטורבו כאילו מקבל חיים משל עצמו הטורים פשוט עולים עוד פעם כאילו אני בפול גז ואז יורדים אחורנית ב1000 סל"ד.

מספר נקודות לציון:

1) אני לא לוחץ פול גז אלא מלטף את דוושת הגז בהילוך השלישי

2) זה לא יכול להיות הצ'יפ כי אני נוסע איתו כבר חודשיים וזה פעם ראשונה שזה קורה לי (אלא אם כן משהו השתבש בו אני לא כזה מבין בצ'יפים)

3) הטורבו במצב טוב לאחר בדיקה במוסך מורשה

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה לכל העוזרים!

If u need to shoot shoot don't talk:snipersmi

פורסם

חביבי , תכין 3000 שקל.

קלאץ' חדש.

עכשיו זה או קלאץ של VR6 שהוא עמיד יותר אבל יש לו רעשים בהילוך סרק בעמידה במקום

או מקורי כמו שהיית רגיל אליו עד היום.

• תוכן חדש...