Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי סקודה פאביה 2002, 68 כ"ס, אוטומט.

לאחרונה נדלקות לי כל הזמן נורות תוך כדי נסיעה ובעיות שמתלוות אליהן.

הנוריות הינן - נורית הגה כוח, EPC, ונורית בקרת מנוע.

לאחר טיפול במוסך מורשה סקודה בעפולה, נמצא כי חיישן מסויים שקשור להגה (משאבת הגה?) לא תקין והחיישן הוחלף (זה גם היה לא זול בכלל).

מאז נורית ההגה (סימן של הגה עם סימן קריאה לידו), לא נדלקת יותר.

לאחר כשבוע נדלקה לי נורית המנוע ומדי פעם אני מרגיש שהגיר לא מעביר הילוכים בצורה חלקה (סוג של נתקע בהעברה ואף לפעמים לא מעביר מהילוך שלישי לרביעי).

בשבוע שעבר הייתי שוב במוסך - הם טענו שרק צריך לאפס את המחשב ולבצע כיוון למנוע ולגיר - עשינו נסיעה יחד עם המחשב שהיה מחובר לאוטו, עשו מה שעשו ושיחררו אותי לדרכי.

במהלך השבוע הנוכחי, שוב קרתה לי התקלה של המנוע בשילוב עם העברת הילוכים לא תקינה - הייתי שם שוב ביום חמישי ולאחר בדיקה של חצי שעה עם המחשב נמצא כי אין שום תקלה באוטו (לא ברור איך זה יכול להיות).

אתמול שוב נדלקה לי נורית הEPC במהלך הנסיעה, כמובן שהיום היא כבר לא דולקת.

מה לעשות?

מה יותר מללכת למוסך מורשה סקודה?

נתונים נוספים.

לרכב הוחלף מנוע לפני שלושה חודשים (המנוע כמובן הוחלף במוסך המורשה) וכך גם המחשב של האוטו (הדבר נעשה אצל הבעלים הקודם של האוטו)

אשמח לתשובות/ הפניות למקומות אחרים.

תודה.

פורסם

בנוסף הייתי שמח לדעת האם יש מקום באזור ירושלים / המרכז (אני כרגע גר בירושלים) שאתם ממליצים לטפל בו, מקום רציני ואמין.

תודה.

• ספונסר פורום
פורסם

יש צורך לחבר סורק לרכב ולחלץ את קודי התקלה שנרשמו בזיכרון

להמשיך משם .

במקרים כאלה אני ממליץ ללקוח להשאיר את הרכב במוסך ליותר מיום כדי לבצע

כמה נסיעות מבחן שבהם אולי ניתן יהיה לאתר את הבעיה .

אם להגיע לתל אביב זה נראה לך ,אשמח לעזור .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...