Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישה של סט מנעולים ומפתחות מקוריים לטויוטה קורולה 1993

shaihar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

למה דווקא מקורי?.

זאת תוכל לברר במוסכים מורשי טויוטה כי איני מאמין שלמישהוא כאן יהיה מושג כלשהוא.

אופציה טובה הנה אצל מנעולני רכב מקצועיים.

האם זה בגלל שאתה חושש שלמישהוא יש את מפתחות מכוניתך (למי?)?.

בברכה - רפי לין

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ממש לא.

פשוט המנעולים של שתי הדלתות "הלכו" כתוצאה מניסיון פריצה לפני כמה שנים טובות.

מכיון שאני משתמש בפתיחה ונעילה של הרכב באמצעות האזעקה, לא הפריע לי, אלא שהשבוע קיבלתי "מנה אחת אפיים", אחרי

שהאזעקה שבקה חיים מצידה ולא יכולתי לנעול את הרכב בשום אופן, בגלל שהמנעולים לא תקינים.

אז מחר בבוקר קבעתי תור להתקנת אזעקה (ביפר מקורית, עלות 900 ש"ח), והחלטתי גם באותה הזדמנות להחליף סט מנעולים וסוויצ', כדי לפתור את הבעיה אחת ולתמיד.

העניין הוא שאני רוצה גם סוויצ' כדי שיהיה לי מפתח אחד תואם לכל המנעולים (כמה שפחות מפתחות בצרור- יותר טוב ויותר נוח).

למה מקורית? למה לא בעצם...?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לא?, בגלל המחיר ולא צריך לירות על ציפור עם תותח.

מנעולן רכב מקצועי יתקן לך הכל וגם יבצע התאמה כך שמפתח אחד יהיה לכל המנעולים כולל מתג ההצתה.

בברכה - רפי לין

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ליפני מספר שנים ניסו לפרוץ לי לקורולה (1998 ) והרסו את מנעול הדלת הימנית. החלפתי רק את אותו מנעול (עניין של כמה מאות שקלים במוסך מורשה יבואן), ופשוט היה לי מפתח נוסף על הצרור, שמעולם לא השתמשתי בו. אם הרסו לך את שני מנעולי הדלתות אולי תוכל להשיג צמד מנעולים תואמים, ואז תהיה עם מפתח אחד לסויץ' ולבגאג' ומפתח נוסף לדלתות. קרוב לודאי שבכך תחסוך די הרבה מאות שקלים.

דבר נוסף - האם יש בכלל טעם להתקין אזעקה ברכב כה ישן? אני מניח שממילא הוא אינו מבוטח במקיף, כך שלא מדובר בדרישת מיגון. שוב - האם כדאי לך להוצא את הסכום הנכבד על התקנת אזעקה ברכב כה ישן? מדובר בכסף אבוד שלעולם לא יחזור אליך במכירה, ואי הנוחות של פתיחת הרכב על ידי המפתח ולא השלט היא בסה"כ קטנה.

גם במכירת הרכב לא היתה לי כל בעיה מסיבה זו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבר הספקתי להתקין היום אזעקה מקורית של "ביפר", אני חייב לציין שהיא ממש לא רעה.

התקנתי אותה לצרכי נוחות ולא בגלל חשש מגניבות כי כשקמים בבוקר, עם נינג'ה קטנציק שאני מחזיק ביד (למי שלא הבין- הבן שלי שאני מטורף עליו), ועם התיק של העבודה ביד שניה, אזי הנוחות של לפתוח את הרכב בלחיצת כפתור מאוד משמעותית, קשה להסבר כמה.

לגבי המנעולים, תתפלאו, אבל המחיר בטויוטה ממש לא נורא: 850 ש"ח לכל הסט המקורי של המנעולים, 3 בסך הכל, שניים לדלתות, אחד לתא מטען וכולל גם סוויצ' מקורי, ושני מפתחות. באמת לא רציני - הזמנתי כבר (אגב, המחיר לא כולל התקנה).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...