Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בהגברת מורל דוטק אוביישן - המון אפשרויות .. מחפש הכוונה

pozailov
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

רציתי לדעת אילו המלצות ישנן להגברת הסט הזה בצורה פאסיבית . אני לא מחפש לסחוט לסט את הנשמה .. רק לתת לו הגברה בריאה שיעבוד כמו שצריך .

מצאתי כמה אפשרויות :

Rockford Punch 200.4

Xetec Vector V-150.2

JBL GT5-604

blaupunkt bsx 240

pioneer GM6200F

jbl 60.4

Rockford R300-4

מה אתם אומרים ? המחירים שונים כמובן אבל בכל זאת רציתי לדעת מה בניהם יהיה יותר מתאים

יש גם את אלה במחירים קצת יותר יקרים

Soundstream LW 4.500

kicker 650.4

Lightning Audio Strike S4.600.2

תודה רבה לעוזרים 8)

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבעלי דוטק אוביישן אני יכול לומר ולהמליץ בחום לב על הקיקר 650.4 עושה עבודה מדהימה אם הסט נפתחים לחלוטין בחצי גיין ו בשנתיים שהוא אצלי (טפו טפו) לא עשה לי אפילו בעיה אחת

חוץ מזה אם תרצה סאב בעתיד הקיקר הגביר לי את הסרוין וגה 500 RMS בלי שום בעיה ומאמץ

החיסרון היחידי שלו שזה מגבר זללן מבחינת צריכת החשמל

רק לידע כללי באיזה מחיר ראיתה את הקיקר ? אם חדש או יד שניה?

HU-kdc 6047 kenwood , Morel 3way , AMP-Kicker zx650.4 ,MONO-AUDISON LRX 1.1K Sub- ROCKFORD-P3122D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנסיון ארוך טווח עם הקיקר המדובר ורמקולים של מוראל - שידוך נהדר.

אבל בשביל הדוטק הוא יהיה פשוט אובר קיל גם בלי גישורים וממש אין בזה צורך היות ואתה הולך לבזבז שני ערוצי הגברה.

הזטק הוא מגבר נהדר והייתי רץ עליו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הזטק בהחלט קרץ לי מלחתחילה , במיוחד במחיר שלו של 350 ש"ח . קצת זול מידיי לא ?!

את הקיקר ראיתי ב1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תחטוף את שניהם

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אדי מבחינת נתונים , הזטק יהיה דיי והותר בשביל לתת למוראל האלו "בראש" ? , אני מחפש שייתנו נמוכים כמו שצריך מכיוון שאינני מעוניין בסאב כרגע

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...