Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברי פורום

יש לי סאב 800 RMS 15"

הוא סליל בודד של ארבע האום

איך אני יוכל לנצל אותו כמה שיותר?

איזה מונו בלוקים יש בעונים לדרישותי?

או לחלופין מגבר שתי ערוצים בגישור יענה על הדרישות.(יש מגבר שתי ערוצים של מק אודיו.נותן 600 RMS בגישור ב4 האום)

נתחיל "מהכי" פשוטים תקציב אלף מאתיים שקל

פתוח ליד שנייה.

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה חושב של מגבר מק-אודיו סיני פשוט ב 1200 ש"ח ייתן לך 600W RMS אמיתיים, אתה ממש טועה.

חוץ מזה, בכדי לקבל 800W RMS ממגבר מונו/שתי יציאות איכותי תזדקק לתקציב כפול ויותר..

...CASKA for life

פורסם

אם אתה מחפש מוזיקליות (SQ טהור) אפשר לשקול ללכת על אודיסון LRX1.1K. החסרון - "רק" RMS 430W, ויקר. היתרון - מספק מספיק כוח ונשמע מצויין.

אם אתה מחפש שילוב של כוח ו SQ (נקרא לזה SQL), הייתי בהחלט ממליץ על STEGk2/02. הבעיה היא שאני לא יודע מה מצב המגבר המשומש שהוצע, ואני יודע שלהשיג מגברי סטג בארץ זה בלתי אפשרי. אני רכשתי את אחד האחרונים עם k4/02 שזה פשוט מגבר חיה. רציתי להוסיף k2/02 אבל מפאת חוסר זמינות הלכתי על ה LRX1.1K. למרות שהוא אמור להיות "מוזיקלי" יותר, אני הייתי הולך על הסטג בלי למצמץ אם היה ניתן.

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

פורסם

לי באופן אישי היו שני מגברי STEG ברכב והתאכזבתי מהם. הם עובדים חם מאוד, מאוד חזקים, מאוד בהירים ולדעתי בכלל לא מתאימים להגברת סאב. המגבר נ"ל, אם כבר, מתאים יותר להגברת סט קומפוננט פאסיבי.

...CASKA for life

פורסם

בשביל להזיז סאב 15 800רמס אתה חייב מגבר מונו שיתן לו יותר מ800 ב4 אום וגם חשמל לאותם 800רמס...

מגבר שני ערוצים שמגושר לא יתן לך פתרון ראוי כי זה לא תפקידם להגביר סאבים. במיוחד לא ב2K שקל.

תתחיל לוותר על קינוחים וסופגניות, מונו טוב + מצבר פריקה + חיווט איכותי לא זול בארצינו.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

0ZiRo0 - סה"כ מדובר בסאב של 800RMS, לא איזה BTL18.

מה גם שאין לנו מושג אפילו על איזה סאב מדובר(!), כך שלהחליט באופן כה נחרץ על סטאפ כזה או אחר - זו טעות (לדעתי כמובן)

בתקציב הזה הוא יכול להרשות לעצמו מונו ראוי ++ לסאב הזה (ואת זה אני כן יכול להגיד מבלי לדעת על איזה סאב מדובר)

אם המונו שאני הצעתי למכירה היה אקטואלי - זה היה מעל ומעבר בשבילו (אני מרשה לעצמי לומר את הדברים הללו בעקבות הנסיון האישי שלי איתו)

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

אני חושב ש STEG יתאים לו. ומעניין אותי לדעת על איזה סאב מדובר?!?!

ישראל עכשיו הרגת אותי! :lol::lol::lol:

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

מומחינו, שאלה - celestra fa2150x שנותן 750/740RMS ב4 וב 2 אוהם בהתאם לא יתאים לו?

אני חושב שבתקציב שלך, המגבר הנ"ל ירים בצורה מקסימלית את הסאב.

נגיד על 90% גיין תפוקה של 700RMS~ לערך וקיבלת שמירה על הסאב ועל המגבר, לא?

פורסם
בשביל להזיז סאב 15 800רמס אתה חייב מגבר מונו שיתן לו יותר מ800 ב4 אום וגם חשמל לאותם 800רמס...

מגבר שני ערוצים שמגושר לא יתן לך פתרון ראוי כי זה לא תפקידם להגביר סאבים. במיוחד לא ב2K שקל.

תתחיל לוותר על קינוחים וסופגניות, מונו טוב + מצבר פריקה + חיווט איכותי לא זול בארצינו.

חיווט איכותי כבר יש לי, אני בעל מונו של רוקפורד 500 RMS שהתקנתי אותו חשבתי על העתיד. ככה שמבחינה הזאת אני מסודר.

כמה עולה מגבר כזה? כמו זה שמעלי הציעה?

audi A3 1.8T

פורסם

המגבר הנ"ל עולה חדש 1800 שח

והוא מספק סביבות 600RMS בגישור ב-4 אום.

אם אתה בעל מגבר מונו של 500RMS {אני מניח ב-2 אום}

אולי שווה לך לרכוש סאב אחר איכותי יותר בתקציב הנ"ל.

נב -באיזה סאב מדובר בכלל.?

פורסם

15" אני לא זוכר את החברה,

אבל אהבתי אותו. לפחות יותר מה P3 שהיה לי.

והמגבר שהצעתם לי טוב ?

audi A3 1.8T

פורסם
15" אני לא זוכר את החברה,

אבל אהבתי אותו. לפחות יותר מה P3 שהיה לי.

והמגבר שהצעתם לי טוב ?

אז כדאי לך לבדוק..

לפחות תצלם את הסאב/תביא תמונה..מקדימה מאחורה שנדע על איזה חברה מדובר..והאם שווה את ההשקעה..

• תוכן חדש...