Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה..

יש לי סיויק 04.

עכשיו, כנראה הבעלים הקודמים השתמשו במגבים ברמה נמוכה או שחוקים מאוד, ויש 2 שריטות קשות(אחת לכל מגב) על השמשה

שזה פחות קריטי.

והמון המון המון המון שריטות קלות בכל שאר השמשה.

בגדול באור יום לא רואים.

אבל בנסיע בתאורה בלילה רואים, וזה מרגיש כאילו זה פשוט דופק את שדה הראייה(יכול להיות שאני טועה, אבל אני מרגיש הבדל רציני בן רכב אחר בגיל כפול ממנו כמעט..)

רציתי לדעת אם יש איזה חומר או משהו שאפשר לשים על השמשה, כמו פוליש-וקס, שיסתיר את השריטות הקלות או משהו בסגנון הזה?

תדוה.

מתן

פורסם

אני העלתי שאלה דומה בעבר, ונתנו לי עיצה: לשבור את השמשה ולנצל את הביטוח (מיותר לציין שאתה זקוק לביטוח שמשות בשביל זה)

אני החלטתי לא לעשות את זה ובמקרה אחרי חודשיים נוצר סדק רציני בשמשה, אין לי מושג ממה. השמשה הוחלפה כמובן לחדשה.

פורסם

אסור לעודד אותך לפגוע ברכוש מבוטח.

אבל אם השריטות עמוקות או יש סדק על השמשה או אף אם היא נשברה.. יחליפו לך במסגרת ביטוח שמשות אם יש לך וסביר להניח שיש.

• תוכן חדש...