Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וולבו XC 70 2001.

האוטו מגמגם לפעמים בטורים נמוכים, ולפעמים נכבה בעמידה או מהירות מאוד נמוכה.

1. המוסך ניסה ניקוי מצערת - הבעיה המשיכה.

2. המוסך ניסה להחליף חיישן שמנווט אוויר ודלק (משהו כזה) - הבעיה החמירה, ועכשיו הוא מגמגם בכל פעם שמאיצים, אפילו במהירויות גבוהות. מגמגם, לא נענה כמו שצריך להאצה וכו'...

3. כל החיבור למחשבים במוסך לא הביא את ההארה...

פעם הייתי אומר - קרבורטור!!! אבל היום עם המחשבים, אי אפשר ככה :-)

פורסם

לפי איך שאתה מתאר את הבעיה אתה מזכיר לי את מה שהיה לי בדיוק בA6 שלי, הרכב היה מקרטע ונכבה לפעמים בעמידה/טורים נמוכים.

החלפתי מודול משאבת דלק, עשיתי ניקוי לכל הצינורות ובדיקת קומפרסיה ובסוף התברר שהמשאבת דלק פשוט עשתה את שלה, אני מציע לך לבדוק את העניין של משאבת הדלק, יכול להיות שהלחץ שהיא נותנת בסרק הוא נמוך מדי ולכן המנוע לא מצליח להחזיק את עצמו מונע ואז אתה מרגיש קרטועים עד שהרכב כבה.

גש למוסך, תבקש מהם שיעשו בדיקת קומפרסיה למשאבת הדלק כשהרכב מונע במצב סרק ותנסה גם לשחק עם הטורים לראות איך המשאבה מגיבה, יש להם שעון לחץ שיוכלו לראות בכל רגע נתון מה הלחץ (BAR) שהמשאבה מספקת ולהשוות אותו לנתונים המקוריים של המשאבה, במידה ויש זיוף בערכים זאת בעיה חד משמעית במשאבת הדלק.

(יכול להיות מצב שהמשאבה תתחיל לזייף רק שהיא תחת עומס או למשל אחרי חצי שעה-שעה של נסיעה כמו שהיה אצלי, אבל לפי מה שאתה מתאר אצלך זה לא ממש ככה)

בהצלחה.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

• תוכן חדש...