Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני נמצא בדילמה רצינית יש לי כרגע דוטק אוביישן + MT22 שאני משדרג.

אני בדילמה רצינית לגבי מה לרכוש, יש לי מחשבות על CLARUS של HAT או מיד באס של CLARUS + MT23.

או בכלל סט שלם מיצרן אחר.

מה שלא מספיק לי בדוטק זה פאנצ'יות של המיד באס והטוויטרים לא כל כך מתאימים לרוק או מוסיקה אלקטרונית (חסר פרוט לדעתי ותגובת OFF AXIS) למרות שהם מותקנים על קורות הA בON AXIS.

אני מרגיש שהמיד באס פשוט חסר לי והוא ממש נבלע בין הטוויטר לסאב, ה INFINITY KAPPA הוא סאב מאוד מלטף ורך והמיד באס ממש יבש ולא משתלב טוב לדעתי.

לא ניסיתי לעבוד אקטיבי, אבל ברגע שאתה מוריד את הטוויטר בקרוס ל -3 אומנם השילוב מבחינת איזון טוב יותר אבל הטוויטר מעבד מהפרוט שלו.

תקציב כ 2000 ש"ח אני מעדיף חדש ואם אחריות.

הוצא לי SEAS LOTUS PREFORMANCE קצת חורג לי מהתקציב אבל נשמע כמו הצעה מפתה מאוד.

דבר יחידי שמגביל אותי זה אני לא רוצה בניות מאסיביות בקורות לכן כל הטוויטרים ברוחב 10 ס"מ יורדים מהפרק,

הרכב בעל 2 דלתות גדולות לכן המיד באס צריך לעבוד בנפח גדול.

בעקרון כל האלמנטים שיש לי מצויינים בחתימה, תודה על העזרה!

שלכם, יבגני :-D

פורסם

תנסה לשמוע סטים ברמה של:

DLS UPI

Hertz Hi Energy \ MLK165

Raindow SLC

Morel Hybrid Ovation

Focal KRX2

יש בארצנו עוד סטים בטווח מחירים הזה כמו האינפיניטי קאפה פרפקט, שהוא לא רע, וסינפוני מהסדרה הנמוכה שחורג ב- 25% ועוד כמה.

אני הייתי מתרכז ב- 4 עיקריים DLS, FOCAL, SEAS, MOREL. היה לי את ה DLS וה SEAS ברכב ואני יכול להמליץ עליהם בחום. הם מאוד שונים אחד מהשני, אבל כל אחד טוב בדרכו שלו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בקשר ל SEAS הם מגיעים אם עזרי התקנה לטוויטרים? ואם כן איזה?

לא מצאתי עליהם שום מידע (על התושבות לטוויטרים)

הקרוס, יש בו כוונים מסוג כול שהוא? הנחתות?

פורסם

הצעה מכיוון קצת שונה:

למה שלא תנסה לחבר את הסאב למונו, ולהגביר את הקומפ' הקיים אקטיבית?

או לחילופין איזה מגברון 2 ערוצים לטויטרים?

לדעתי זה יצא לך זול יותר, ותוכל להפיק מהקומפוננט הנ"ל הרבה יותר.

מתחדשת*

פורסם

הם מגיעים עם חיווט (עושה רושם שאיכותי, אבל לא מספיק להריץ אותם עד אחורה), תושבות לטוויטרים (סוג של ספרות), ועוד כל מיני אביזרי התקנה. אפילו כפפות משי !

יש בקרוס 3 אפשרויות לטוויטר.

היה לי גם את הקלארוס למשך שנה, מבחינת באס הוא הכי באסי מבין ה- 3, ה DLS פחות באסי ממנו, אבל יותר מפורט בתחום המיד, הSEAS עם עוד פחות באס אבל הכי מפורט בתחום המיד, ובכלל בצלילים הגבוהים.

אני גם חייב לציין שה SEAS לא ניגנו אצלי מספיק בשביל להיפתח עד הסוף, ב DLS יכולתי לראות מגמת עלייה בתחום הבאס, בהתחלה לא היה באס בכלל, אחרי חודש היה יותר וממש רק אחרי 4-5 חודשים הוא הפסיק להשתפר.

ה SEAS היה אצלי חודש וחצי-חודשיים, וגם בו היתה מגמת שיפור בתחום הבאס עם הזמן, פשוט שהוא לא נשאר אצלי מספיק זמן :)

פורסם
תושבות לטוויטרים (סוג של ספרות),

לא הבנתי את המשפט הזה (עיברית חלש כנראה :lol: )

תושבות ? ספרות?

או שאתה מדבר על תושבות וספר הפעלה (יענו ספרות תפעול, יענו סיפורי יצרן למינהם).

אתה יכול לפרט על סוגי תושבות זה מה שמעניין אותי.

פורסם

ספרות= spheres

לא עברית, מצטער על הבלבול :)

התושבות של הטוויטר בנויות משני חלקים שסוגרים את הטוויטר בתוך תא קטן ומעוצב אשר מקנה התקנה בכמה זוויות שונות ויוצר חלל מאחרי הרמקול. יש שיצענו שזה משפר את הסאונד ויש שיטענו שזה לא מוביל לשיפור, לי זה נשמע יותר טוב עם, אני לא בטוח שזה נובע מזה אבל עם התושבות זה היה יותר טוב, אולי זווית אולי החלל ואולי קמתי על צד ימין, אבל גם אחרים טענו שהוא נשמע יותר טוב עם התושבות הללו.

פורסם

זה מעניין מאוד ש SEAS דואגים להצהיר על הנפח שבו נמדד גרף ההיענות של הטוויטרים ועל זה שההתנגדות נמדדה בנפח בלתי מוגבל.

פורסם

התושבות של הטוויטר בנויות משני חלקים שסוגרים את הטוויטר בתוך תא קטן ומעוצב אשר מקנה התקנה בכמה זוויות שונות ויוצר חלל מאחרי הרמקול. יש שיצענו שזה משפר את הסאונד ויש שיטענו שזה לא מוביל לשיפור, לי זה נשמע יותר טוב עם, אני לא בטוח שזה נובע מזה אבל עם התושבות זה היה יותר טוב, אולי זווית אולי החלל ואולי קמתי על צד ימין, אבל גם אחרים טענו שהוא נשמע יותר טוב עם התושבות הללו.

לדעתי זה מאוד משפר הזויות,אצלי זה גם הטוויטר יושב בתוכם.

Scan Speak

פורסם

אין למישהו ספק ששינוי זווית משפיעה על הסאונד, אבל הדעות חלוקות בנוגע לחלל אליהם מנגנים הטוויטרים.

• תוכן חדש...