Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

א. הייתי שמח אם מישהו יודע לומר לי בערך כמה עולה אינג'קטור חדש וכמה משומש.

ב. מה האמינות של משומשים?

ג. אם הלך מזרק אחד האם זה סימן שגם לאחרים בא לחקות אותו?

ד. אם אחד האינג'קטורים הלך האם יכול להיות שזה בעקיפין קרה כתוצאה מבעיה במחשב הרכב או שלחלוטין אין קשר

בין המחשב למזרקים?

ושאלה אחרונה: מנוע שעשה 245 אלף מה הצפי לאורך החיים שלו?

האם כדאי להמשיך או לקנות רכב חדש.

עד עכשיו אני מאוד מרוצה מהכריזמה!

תודה לעונים!

פורסם

קטונטי מלתת לך עצה מוסמכת אבל ישנם הרבה סיפורים בפורום על אנים שקנו אינג'קטורים משומשים ונפלו איתם. אני יודע שגם בעלי מקצוע סובלים מבעיה של אינג'קטורים "משופצים" שלא עושים את העבודה.

אם אתה מחליט לקנות משומש עדיף לעשות את זה דרך המוסך, תוך שאתה מקבל אחריות כוללת. אם האינג'קטור לא טוב העבודה וההחלפה על המוסך. לא כדאי להזמין משומשים מחו"ל.

ספציפית לבעיה שלך אולי כדאי שתפרט מה קרה לאינג'קטור כי אני ל זוכר שזה שכיח שאינג'קטור הולך בכריזמה.

בנוסף תוכל לפנות לחבר הפורום חיים יוד, שהוא מנהל עבודה במכון ההזרקות "משה זר" בפ"ת. הבחור מקצוען אמיתי בתחום ההזרקות; הוא חיי את התחום הזה יום יום ובוודאי שיוכל לת לך עצה טובה יותר ממני.

המתן לתגובות נוספות.

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

שלום משה.

חבל שאתה לא מספק יותר פרטים על הבעיה- וכיצד הגיעו למסקנה שהמרסס\ים לא תקין\ים.

אני אישית עדיין לא נתקלתי עם בעיות של מרססים בדגמי מיצובישי חוץ מסתימות חלקיות שנפתרות לאחר ניקוי אולטרא -סוניק.

לגבי שיפוץ \ משופץ - תשכך מזה, הדבר לא קיים ולא ניתן לשפץ \ לפתוח ולהחליף חלקים פנימיים בדגמי מרססים אילו- המרסס מיוצר עי מכונות ללא יד אדם.

בעם ישנה בעייה באחד המרססים או יותר - הרכב מאד פופולרי ואין שום בעיה להשיג מרסס\ים משומש תקין במחיר סביר לכל נפש. 

נוכל לעזור יותר בעם תספק פרטים נוספים על מהות הבעיה .

בברכה.

חיים יוד.

• תוכן חדש...