Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה זה יהיה קצת ארוך אבל אתם תבינו הכל

בינואר קניתי בלנו, הרכב היה צריך טיפול גדול החלפת פעמוני ציריה ( תיתוקים בזמן בפניה בלבד) , נזילה ממערכת הקירור, ונזילה מהמפלג (שעדיין לא טיפלתי בה)

התייעצתי פה בפורום על מכון רדיאטורים כדי להגיע למישהו טוב שימצא את מקור הנזילה , המליצו לי על בני רדיאטורים

:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=314970&highlight=%D7%91%D7%A0%D7%99+%D7%A8%D7%93%D7%99%D7%90%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D

הגעתי לבני רדיאטורים, מבדיקה שהוא עשה בחפיף, ואפילו לא בדק בלחץ, הוא החליט שצריך להחליף רדיאטור, והוא הבטיח שהתקלה תסודר,

החלפתי רדיאטור חדש, עדייין הייתה נזילה, הוא בדק בלחץ מים ולא מצא נזילה, הגעתי אליו עוד מספר פעמים ,

והוא לא מצא זכר לנזילה

בדקתי שוב למה הרדיאטור נוזל לי , ומבדיקה ראיתי שהמשאבת מים בלויה ונוזלת,

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=327157&highlight=%D7%9E%D7%A9%D7%90%D7%91%D7%AA+%D7%9E%D7%99%D7%9D

החלפתי במוסך שאבא של חבר טוב המליץ לי , כי אני לא מכיר מוסכים.

הגעתי למוסך, ביקשתי ממנו להחליף לי אטם מכסה שסתומים (הזעה), משאבת מים, פעמוני ציריה, טימינג (אם כבר מחליפים משאבה אז על הדרך טימינג), ערכתי עם הבוחן של המוסך בדיקה מקיפה על כל הרכב בדק איתי והראה לי מה צריך להחליף ולמה ,

והוא המליץ לי על טיפול מקיף לרכב , שכולל שמנים, פילטרים ופילטר לדלק, תפוחי הגה, גומיות לכל הציריות והסכמתי, לאחר הטיפול אצלו , שמסרו לי את הרכב בסוף היום שישי בצהריים , התחילו נקישות בזמן האצה,

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=333219&highlight=%D7%91%D7%9C%D7%A0%D7%95+%D7%A8%D7%A2%D7%A9

והנזילה נמשכה, הגעתי שבועיים אחרי זה למוסך )לאחר תיאום עם המנהל), הבוחן עשה איתי סיבוב, המנהל שמע את הנקישה ניסו לפתור אך לא מצאו ,

המנהל הודיע לי רשמית שהבעיה בתושבות בוודאות וזה ייפתר, החלפתי תושבות ואותה תופעה, הם שמו לי משולש על חשבונם, הבעיה לא נפתרה, אז הם החזירו לי את המשולש הישן.

חזרתי אליהם יום שישי הזה, ב 8 בבוקר אמרתי להם שיש נזילה שלא הייתה, העלו את הרכב על הליפט והתגלתה נזילה מהמדחס (כתוצאה מהחלפת רצועת טימינג לקויה),

המוסך לא הסכים לטפל בי, טוען שרכבים בשנתון שלי - 98 אמורים לבזבז מים ולאכול שמן, אמר שבדק, ולא בדק - הייתי לידו, התגלתה נזילת זרחן מהמדחס (כתוצאה מהחלפה לקויה של טיימינג) הוריד אותי מהליפט ורמז לי יפה ללכת משם ולא הקשיב בכלל למה שמדברים איתו.

יש קבלה על הטיפל הגדול שכלל :

טימינג, פעמוני ציריות, גומיות לציריה , משאבת מים, אטם מכסה שסטומים, תפוחי הגה

על התושבות הוא לא נתן לי קבלה והמציא לי תירוצים.

כדאי להגיש תביעה ?להתלונן ? מה אתם מציעים?

2010-06-22 16.51.32.jpg

IMG_1350.jpg

IMG_1385.jpg

Suzuki Jimny

פורסם

שאלה , איך נקבע שנזילה ממדחס מזגן נובעת מהח' טיימינג ?

כל זאת , למרות שיש צורך לנתק את המדחס מהתושבת על מנת

להחליף טיימינג.

פורסם

דורון שלום, היות ולפני הטיפול המדובר המנוע היה יבש לחלוטין, וכאשר האוטו יצא מהמוסך התחילו כל התופעות אשר עידו תאר, אנו חושדים כי הנזילה מהמזגן התחילה כתוצאה מהפירוק (יתכן ונתנו למדחס להיות תלוי באויר בזמן העבודה ופגעו בו בצורה כלשהי).הבעיה הכי גדולה של עידו, היא עצם זה שהמוסך מתנער ולא מעוניין לשמוע, אני אישית הייתי עד לעניין בבוקר יום שישי, כאשר הבוחן שלהם סגר לי את המכסה מנוע בפנים בטענה "אין שום נזילת מים", אפילו שניסיתי להסביר לו שהרכב מאבד מים כל שבוע.הוא בא אלי בגישה של "זה אוטו ישן, אז מה אם יש נזילה"העיקר לקחת שם 3K שח על טיימינג ציריות והשד יודע מה היה שם זה בסדר...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אבל פותח האשכול ציין שיש נזילה מהמפלג אז אזור תא המנוע לא היה ייבש עוד מההתחלה...

אני לא בעד המוסך שלא תחשבו אחרת במיוחד אחרי הייחס "הנפלא" שפותח האשכול חזר איתו מהם.

פורסם
דורון שלום, היות ולפני הטיפול המדובר המנוע היה יבש לחלוטין,

זהו שלא, עדיין קיימת נזילה מהמפלג . יש לציין כי נזילה מסוג זה " מציפה ומצפה את כל הגיר בשכבת שמן".

כמו כן צויין כי היתה הזעה מאטם מכסה שסתומים, ולבסוף , הימצאות זרחן במע' מיזוג הינה אך ורק לצורך איתור

דליפת קרר . ומסתבר שיש נזילה מהמדחס.

כל זה לצורך הבהרה , ואין בו להעיד על "השרות המסור " של המוסך המדובר. אשר לדעתי צריך להיזהר מכאלה.

פורסם
אבל פותח האשכול ציין שיש נזילה מהמפלג אז אזור תא המנוע לא היה ייבש עוד מההתחלה...

אני לא בעד המוסך שלא תחשבו אחרת במיוחד אחרי הייחס "הנפלא" שפותח האשכול חזר איתו מהם.

נזילה מהמפלג הייתה מאז שקניתי את הרכב ועדיין לא טופלה.

שאלה , איך נקבע שנזילה ממדחס מזגן נובעת מהח' טיימינג ?

כל זאת , למרות שיש צורך לנתק את המדחס מהתושבת על מנת

להחליף טיימינג.

לפני הטיפול הגדול עברתי עם אחראי המוסך על כל מה שצריך להחליף והמדחס היה יבש כמו הנגב, הנזילה מהמדחס כנראה מעבודה לקויה וזרחן מתחיל לנזול בצורה רצינית.

יש פה חלק שתפור עם סיליקון בצורה חאפרית לחלוטין, כנראה חלק שנסדק .

השאלה מי אחראי לקומבינה - הבעלים הקודם או המוסך שלך.

במקום להרכיב עם אטם בצורה תקינה הם שמו RTV כמו חאפרים.

בתמונה השמאלית עליונה , רואים חלק שהוא ממש שבור לשניים.שם ניראית הנזילה של הנוזל קרור הירוק.בדקת?

נכון , זה נראה משם, לדעתי זה גם מההרכבה הלקויה, הנזילה נראה מהאזור הנ"ל, אחראי המוסך טען שהוא פתח ובדק, אבל בעצם הוא שיקר, אני ואור (מי שכתב פה) היינו ליידו והוא לא פירק כלום למרות שביקשנו.

והוא טוען שרכב אמור לאבד שמן ומים.

יש לי הקלטה של מנהל המוסך מודה שעברתי איתו על הרכב וכל מה שהיה צריך לתקן תוקן, עוד הקלטה עם אחראי המוסך שמעיף אותנו מהמוסך ביום שישי, בשיחה אתמול עם מנהל המוסך הוא טוען שהוא יברר ויחזור אליי, עד עכשיו אין עונה ואין טלפון

איפה להתחיל ? מכתב למשרד התחבורה ?

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...