Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אשתי ואני מעוניינים להחליף את הרכב שלנו ה"מאוד אמין" (מגאן אוטו' 2002) באוטו אחר .

יש לנו מספר אופציות והיינו מעוניינים בדעתכם .

החלופות הם :

- קנייה ממגרש מוכר כמו AVIS, אלבר, שלמה SIXT וכו' רכב יד שנייה או ראשונה מליסינג .

- קנייה מחברה מוכרת אוטו עם 0 ק"מ באמצעות ליסינג מימוני .

מה אתם אומרים ועל מה אתם ממליצים ?

נשמח להצעות נוספות - יש לציין שאנחנו לא מעוניינים באוטו יקר מידי (עדיין סטודנטים) שיהיה אוטו סולידי ואמין עם עדיפות לרכב ללא רצועת טיימינג אלא עם מנוע שרשרת (כלומר מאזדות טויוטות וכו').

תודה רבה לכולכם !

אלעד צדוק

פורסם

דרישות :

רכב משפחתי (לא קטן ) - כדוגמת מאזדה 3, אמין, בטיחותי, פחות מעניין אותי היופי שלו .

תקציב לא כל כך ידוע מכיוון שבכל זאת אני אקח הלוואה כלשהי אז הייתי אומר בסביבות -100 אלף +- .

ראיתי מבצע של אלבר ואני מבקש את עצתכם :

מאזדה 3 2010 . עם 0 ק"מ 33500 ש"ח בהתחלה ועוד 30 תשלומים של 650 ש"ח .

בסוף התקופה אשפר לקנות את הרכב במחיר מחירון פחות 15% הנחה או להתקדם לרכב אחר .

מה דעתכם ?

פורסם

תעשה חשבון כמה הרכב באלבר עולה לך וכמה אתה משלם על הריבית. תראה שהריבית לא נמוכה בכלל, ואם אתה עומד לקחת מימון מבנק – התנאים שתשיג טובים יותר.

יש לי דעה מאד מגובשת לגבי קניית חדש לעומת משומש – עדיף משומש בן שנה – שנתיים עם קילומטרז' סביר מאשר חדש עם 0 קילומטרים. מהסיבה הכלכלית בלבד.

מבחינת סוג הרכב – יש אחלה מכוניות היום בתקציב ובגודל של מאזדה 3.

החל, כמובן, במאזדה 3 החדשה והיפה, דרך הקורולה שעברה מתיחת פנים, מיצובישי לאנסר חדשה – ועד סוכריות כמו סקודה אוקטביה החדשה או אפילו פולקסווגן ג'טה.

"דרוש חבר מוסכניק...":lol:

פורסם

לפי המבצע שיש באלבר וגם בשלמה SIXT התשלום הוא קבוע ללא ריבית או הצמדה .

בנוסף האם למכוניות שציינת יש רצועת טיימינג או שרשרת ?

פורסם

לגבי הטיימינג – אין לי מושג, צריך לשאול מכונאי

לגבי התשלום – אמנם התשלום הוא קבוע, אבל תסכם את כל התשלומים ותראה שהסכום יוצא גבוה מהעלות של הרכב.

"דרוש חבר מוסכניק...":lol:

• תוכן חדש...