Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב בתקציב של 120 אלף ש"ח. עברתי על כל הרכבים החדשים ומכיוון שאני מחפש רכב שניתן להנות ממנו עם צריכת דלק נמוכה האופציות הן פולו TSI ופיאט בראבו.

השאלה עם בתקציב כזה שווה לקנות רכב משומש שנת 2007 או 2008 או שהאופציות שציינתי הן אכן הטובות ביותר?

מה שאני מחפש ברכב זה:

1. כיף

2. קומפקטי או האצבק מכיוון שאני גר בתל אביב וחניה זה מכה קשה...

3. חסכוני בדלק כרגע יש לי לאון 1800 2002 והדלק זה משכנתא כל חודש (נוסע הרבה בין עירוני)

4. הנאה מנהיגה מה שאומר שקופסא יפנית מקבוצה 2 בליסינג זה לא אופציה.

5. אם ניתן לקבל קצת פוזה במחיר הזה מה טוב.

5. יכול להיות שלוש דלתות.

אני רווק בן 30 מתל אביב ואני מניח שאני אחזיק את הרכב כ 3-4 שנים.

המון תודה,

נ.ב

שווה למכור כלייה בשביל השירוקו 1.4 DSG?

פורסם

רכב חדש תמיד יותר טוב, במיוחד אם אין צורך להתפשר על מכונית בינונית. האלטרנטיבות שציינת טובות שתיהן. מאוד קל יהיה להערכתי להחליט בין השתיים בנסיעת מבחן. בהצלחה.

פורסם

האמת שלפיאט יש מבצע מצויין על כל הרכבים הפרטיים שכולל:

שלוש שנות אחריות

שלוש שנים של טיפולים חינם

טרייד אין במחיר מחירון ותוכנית מימון.

אני הייתי בודק את הבראבו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

שלום,

תודה על ההמלצה כרגע פיאט זה הרכב שאני נוטה אליו כחדש.

השאלה שלי לחברי הפורום היא האם בתקציב של 120 אלף יש רכב משומש שנת 2007-2008 שעונה על הקרטרינים ושווה להביא?

פורסם

השילוב של מנוע TSI עם גיר DSG הוא השילוב שאני מחפש.

הבעיה בפיאט בראבה (רכב יפהיפה במבצע אטרקטיבי...) הוא הגיר שקיבל ביקורות צוננות.

מה הרכב הזול ביותר שאני יכול לקנות היום המציע את השילוב הזה? (חוץ מסקודה-הייתה לי פעם ויש לי רתיעה נפשית מהמותג...)

פורסם

פולקסווגן פולו TSI במחיר 113000 ש"ח

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...