Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשבון באיבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה לפתוח חשבון בנק על מנת שאוכל להזמין מאייבי.

אם צריך לאיבי רק מספר חשבון וססמא או שחייב כרטיס אשראי ?

למישהו יש מושג החלטי מה העמלה בדיוק ? שמעתי שיש כאלה שלא יורד להם עמלה, יש כאלה שיורד 2\3% וכו'.

לפתוח חשבון באיבי ובפיפאל בו זמנית ?

תודה רבה לכולם, אני יודע שהנושא נטחן אך מחר אני רוצה לבצע זאת על הבוקר ואשמח אם מישהו יכול להקדיש מזמנו.

תודה

פורסם
שלום לכולם.

אני רוצה לפתוח חשבון בנק על מנת שאוכל להזמין מאייבי.

אם צריך לאיבי רק מספר חשבון וססמא או שחייב כרטיס אשראי ? בשביל אייביי אתה לא צריך כלום חוץ מלהירשם. את הכרטיס אשראי את צריך בשביל פייפאל. (ראה המשך).

למישהו יש מושג החלטי מה העמלה בדיוק ? שמעתי שיש כאלה שלא יורד להם עמלה, יש כאלה שיורד 2\3% וכו'. עמלה יורדת רק למי שמוכר ולא לקונה.

לפתוח חשבון באיבי ובפיפאל בו זמנית ? אמנם, יש עוד שיטות לשלם למוכרים באיביי אבל רוב רובם (קונים ומוכרים גם יחד) מעדיפים את פאייפל. בהרשמה לפייפאל אתה צריך להכניס פרטי כרטיס אשראי בין לאומי כל שהוא. (ויזה , מאסטרכראד וכו')

תודה רבה לכולם, אני יודע שהנושא נטחן אך מחר אני רוצה לבצע זאת על הבוקר ואשמח אם מישהו יכול להקדיש מזמנו.

תודה

בהצלחה, תשובות באדום.

"Life Is Like a Box Of Choclate, You Never Know What You Gonna Get"

פורסם

תודה רבה לך . המידע לגבי העמלה הוא חתום ? מה לגבי עמלת פייפאל?

מחר כשאפתח חשבון בעז"ה, אמורה להיות בעיה?

אני בן 16, אגיע עם אמי לנסות ולפתוח חשבון ,ולבקש גם כרטיס אשראי בינלאומי ?

פורסם

לא צריך אשראי בינ"ל. איביי יכולה לסלוק כל כרטיס אשראי. אני השתמשתי בכל כרטיס מאלקטרון, דרך דיירקט ועד בינ"ל פלטינה, לא ממש משנה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

היי, בסוף אפתח מהחשבון של הוריי, להם כבר יש כרטיס בינלאומי ועמלת ניהול חשבון כבר נלקחת וכו'.

הגעתי לשורה הזו במילוי הטופס הרשמה של איבי ואשמח לעזרה:

State / Province / Region

Postal code

iconFormError_16x16.gif

Enter your ZIP / Postal code

האיזור שאני גר בו הוא דרום. אבל איך רושמים ? DROM? דרום ?south ?

אותו דבר בנוגע לשכונה שאת השורה שלה לא העתקתי.

מה זה POSTAL קוד?

תודה רבה.

פורסם

הבנתי שיש מיקוד לכל רחוב, שחיפשתי את המיקוד לעיר שלי ביקשו ממני גם להקליד רחוב ובין רחוב לרחוב המיקוד משתנה.

אני גר בפינה של שתי רחובות. מה אני עושה?

פורסם

זה לא לפי מספרי בתים אלא רחובות. ואני בפינה של שתי רחובות שכל הדואר שמיע אלינו לא מוזכר בו שתי הרחובות הללו.

הרחוב מהפינה הימנית שלי נמצא באתר של הדואר , השני לא אז כנראה שאלך עליו.

באיבי יש שתי שורות לכתובת. מה לשים בשתיהם?

פורסם

הראשונה מיועדת לרחוב ומס' הבית, והשורה השנייה מיועדת לפרטים כמו בניין, קומה, דירה, כניסה וכיו"ב. בקשר לstate and province, במקרה שלך מדובר על הדרום, או פשוט, hadarom. מיקוד ניתן להוציא מאתר הדואר לפי מה שזכור (תריץ מציאת מיקוד בגוגל או משהו).

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...