Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום זה קרה, היום הבנתי שאני והאוטומטי לעד נישאר אויבים .

אני נוהג על פאסאט 2001 מנוע 2000 בנזין וכואב להגיד אוטומט

פשוט נימאס לי מהגיר האידיוטי הזה מהדיליי המטורף שלו מהכוח שהוא מגביל מהשגעונות שלו

החלטתי אני מסב את הרכב לידני וזה סופי

ועכשיו לשאלות :

איפה מתחילים ?

איך מתחילים ?

כמה צפוי להיות הנזק?

אצל מי מתחילים ?רון ?

מאיפה מביאים גיר ?ואיזה ?

האם שווה ?

מה יקרה בזמן שאני ירצה למכור ?

האם אני יקבל תוספת מורגשת של כוח ותגובה טובה יותר ?

תודה מראש,

איליה

פורסם

אני מבקש בכל לשון של בקשה לא להציע לי להחליף רכב אני אוהב את הרכב והוא שמור בצורה יוצאת מהכלל

אני עומד כרגע על 66.616 ק"מ והרכב ניראה מדהים

ההסבה תתבצעה בכל מקרה אם עכשיו ואם חס וחלילה כשילך הגיר (בעיית אמינות הגיר ידועה )

פורסם

אני עשיתי פרויקט שכזה אצלי ברובר 216, תוצאות מצוינות, אבל נגיד שהיה עדיף לקנות את הרכב ידני מלחתחילה.

פורסם

איפה מתחילים ? ראה סעיף מס' 4.

איך מתחילים ? ראה סעיף מס' 4.

כמה צפוי להיות הנזק? אני מעריך שסכום 5 ספרתי, לא ברור אם הספרה הראשונה תהיה 1 או 2.

אצל מי מתחילים ?רון ? אחלה נקודת פתיחה, אצלו תקבל תשובות לסעיפים 1 ו 2.

מאיפה מביאים גיר ?ואיזה ? ראה סעיף מס' 4.

האם שווה ? בהחלט. אני מזדהה איתך בקשר לתחושותיך לעצלנות הגיר האוטומטי.

מה יקרה בזמן שאני ירצה למכור ? כלום. אם ההשתלה תתבצע כמו שצריך תקבל מחיר מחירון מלא ואף מעל אם יגיע חובב רכב שיעריך את ההסבה.

האם אני יקבל תוספת מורגשת של כוח ותגובה טובה יותר ? בוודאי. סביר להניח שההסבה תוריד כמה קילו ממשקל הרכב, אבל השוס האמיתי טמון באופן עבודת תיבת ההילוכים הידנית שלא מאבדת כוח בהשוואה לתיבה אוטומטית פלנטרית.

תשובותיי בכחול שמיים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
היום זה קרה, היום הבנתי שאני והאוטומטי לעד נישאר אויבים .

אני נוהג על פאסאט 2001 מנוע 2000 בנזין וכואב להגיד אוטומט

פשוט נימאס לי מהגיר האידיוטי הזה מהדיליי המטורף שלו מהכוח שהוא מגביל מהשגעונות שלו

החלטתי אני מסב את הרכב לידני וזה סופי

ועכשיו לשאלות :

איפה מתחילים ?

איך מתחילים ?

כמה צפוי להיות הנזק?

אצל מי מתחילים ?רון ?

מאיפה מביאים גיר ?ואיזה ?

האם שווה ?

מה יקרה בזמן שאני ירצה למכור ?

האם אני יקבל תוספת מורגשת של כוח ותגובה טובה יותר ?

תודה מראש,

איליה

איליה, אתה קצת מזכיר לי את עצמי.

איפה מתחילים ?

אצל בעל המוסך\סדנה.

מזמינים גיר,גלגל תנופה, קלאץ', כבלים ידית הילוכים וכו'.

אני מעריך שהנזק יעמוד על בין 10K ל 15K , כמובן תלוי איפה אתה מבצע את העבודה.

אל תצפה לתוספת כוח מטורפת זה לא יקרה ( לחילופין תחפש פסאט 2 ל' ידנית למכירה ותעשה עליה סיבוב ככה תהיה לך אינדקציה ).

שווה ?

דעתי בנושא, אם קיים דגם בשוק שאתה חפץ בו אל תיכנס לשטויות כאלה. במקרה שלי לא היה את הרכב שחיפשתי עם תיבה ידנית אז הסבתי את הגיר לרגיל.

בשבוע הבא רישמית הבורה נוסעת עם גיר רגיל באמינות שנה שלמה, אני ממליץ לך לקרוא את הסיקור בשבוע הבא.

נ.ב - אני יודע שביקשת לא להציע להחליף רכב, סורי גבר פשוט קיים דגם כזה בשוק ואני לא רואה שום הצדקה להסבה הזו.

• תוכן חדש...