Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת האחריות שיש לי מקל אוטו הכוללת שבועיים ראשונים על כל דבר ולאחר מכן שנה על 10 מכלולים הינהם המזגן + מדחס(בהשתתפות עצמית של 200 ש"ח + מע"מ) הלכתי אליהם עם הרכב בנוגע לרעש ששמעתי בהפעלת המזגן. הרעש הוא רעש טרטור שמתלווה לרעש המנוע ועולה ביחד עם רעש המנוע. הם שלחו אותי למוסך הכוכב של פיט בחיפה ואמרו לי שם שהרעש הוא מהמדחס. בהתחלה חשבתי על מפוח אבל מאחר והרעש הפסיק כשהמזגן דלק ללא AC וחזר מיד כשהפעלתי AC הבנתי שמדובר במדחס. קל אוטו החליטו לא לקבל את הצעת המחיר של מוסך הכוכב שהציעו החלפת מדחס ורוצים להפנות אותי ל"דרעי מזגנים" שנמצא ברח' ההסתדרות בחיפה כשהם אומרים שהם לא מתחייבים שהרכב יצא באותו הים. אני הבנתי שהם רוצים לערבב אותי עם שיפוץ כזה או אחר של המדחס ובסוף הם אף הודו שהם רוצים שמזגניסט מקצועי יבדוק כי אולי לא חיבים להחליף את המדחס.

שאלתי אליכם: האם להסכים? אם לא אז מה עלי לדרוש או מה לדעתכם אני זכאי לדרוש בלי שהם יוכלו לסרב? האם מותר להם לשפץ ולא להחליף? כרגע אני במסגרת השבועיים הראשונים בהם שום דבר לא על חשבוני וכפי שאני יודע ובוודאי גם אתם, שיפוצי כל דבר במנוע לא ממש מחזיקים לאורך זמן ולא יאוחר היום בו אצטרך ממש החלפה או תיקון נוסף כשהפעם אצטרך להשתתף בעלויות.

פורסם

השאלה - מה נוסח כתב האחריות. אם רשאים לתקן - זו זכותם. נראה לגיטימי שתדרוש רכב חלופי בזמן שהות הרכב במוסך + אחריות לתיקון ללא השתתפות עצמית.

פורסם

נוסח כתב האחריות אינו מתייחס לזכותם לתקן או להחליף. רשום שיש אחריות ל10 מכלולים ברכב בניהם המזגן. המדחס הוא בהשתתפות עצמית של 200 ש"+מע"מ אבל בגלל שאני עליתי על הבעיה בתחום השבועיים הראשונים אין עלי חובת השתתפות ולכן כנראה הם מנסים לעשות הכל כדי לקצץ בעלויות על הגב שלי.

למבינים בתחום - האם יש מה לשפץ במדחס? מנסיונכם יש שיפוץ מדחס שבאמת יחזיק לזמן רב? מה שווה שיפוץ מדחס?

פורסם

האחריות צריכה להשיב את המצב לקדמותו קרי, מזגן תקין. ז"א שאני לא חושב שהם צריכים לתת לך מדחס חדש.

מנסיון שהיה לי עם גולף ומדחס משופץ לא היה שום בעיה והוא עבד מצויין לאחר התיקון.

תתעקש על סיום העבודה ביום אחד או רכב חילופי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...