Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הטמבון של האוטו היה צונח למטה, הלכתי לפחח החזיר אותו למקום, וחזק עם ברגים לתוך הפח של האוטו, וצבע אותו.(האמת שאני לא אוהב את זה,כל הזמן אני מוטרד רק מעצם העובדה שחוזק עם ברגים).

אחר יומים הופיעו סדקים במקום הברגים בצד אחד, חזרתי אליו, תקן, שם בונדו ואמר לי לחזור עוד יומיים לצבוע.

עכשיו בצד השני איפה שתקין הופיעו גם סדקים ואיפה שתקן גם כן.

חזרתי אליו ראה את הבעיה ואמר לי לחזור ביום שני והוא יתקן ויחשוב על משהו יותר טוב להחזיק את הטמבון.

יש לכם רעיונות איך להחזיק אותו בצורה טובה בלי סימנים?

האוטו הוא מאזדה לנטיס 98.

3296.jpg

3302.jpg

3304.jpg

פורסם

לדעתי , ברגע שיש משחק בין הטמבון לברגים ולגוף הרכב תמיד יהיה סדקים בצבע וסתם חבל על העצבים שלך והצבע של הפחח ...

קשה מאוד לענות ככה על השאלה ,למה הוא נפל ,מה עם התפיסה המקורית,איך הוא נתפס לפני כן ?

תנסה לתת עוד מידע או לצלם ולעלות על הצד השני של הטמבון

מי שלא נהנה מהחיים לא יודע לחיות !

פורסם

הדרך הטובה ביותר היא להגיד לפחח שלא יתעצל ויביא קליפסים מקוריים של הטמבון, ניסיונות עם ברגים קודחים מסתיימים בטמבון שבור/מכוער ופח מחורר שמחליד בעוד מס' חודשים.

אצלי אחרי עבודה כזו פחח יצטרך לחפש טמבון חדש כי את זה אני אשבור לו על הראש.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...