Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

נקצר את הסיפור , בצבא קרו לי 2 תאונות - 1. החלקתי ושברתי את השן הקדמית שלי ממש לחצי

2. בשן אחרת , הרופא שיניים שבר פוצר (מכשיר רפואי) בתוך תעלה של השן ואי אפשר להוציא אותו

בשני המקרים מילאתי דו"ח פציעה שנחתם ע"י הרופא שיניים , המפקד שלי בדרת רס"ב , וסא"ל מהבסיס.

השתחררתי לפני חודש , ואני צריך לעשות בשן הקדמית כתר , ובשן האחורית להחליף את הסתימה הזמנית שהספקתי לעשות בצבא בסתימה קבועה.

התקשרתי למשרד הבטחון והפנו אותי למספר אחר של מחלקת תביעות שצריך לתבוע את משרד הבטחון

הבנתי שbetter safe then sorry וכל הסיפור הזה של משרד הבטחון יכול להתנקם בך אם אתה לא בא מוכן

לכן החלטתי לחפש עו"ד , לפחות להתייעצות אם כדאי לשכור עו"ד או לא או לכמה פגישות שיגיד לי מה אני צריך ומה לא.

אני מעדיף עו"ד אשדודי ,אבל גם יבנה\רחובות\ראשון\אשקלון יהיה בסדר.

ד"א מי שיש לו נסיון עם סיפורים כאלו או דומים עם משרד הבטחון אשמח לשמוע קצת על הפרוצדורה וכמה זמן לוקח לכל העניין בערך.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

קציני ערים מתעסקים בכל הנושא של תביעות כנגד משרד הביטחון.

לא יודע אם קצין העיר באשדוד מחזיק עורך דין (אצלנו בחיפה מגיע פעמיים בשבוע, ויש מקומות שכלל לא), בכל אופן תתקשר לאחד מקציני הערים באיזור (אשדוד / אשקלון - אחד מהם אזורי והשני מרחבי, לא זוכר איזה מהם).

אם אתה לא מצליח למצוא את הטלפון, אתה יכול להתקשר למשרד בחיפה: 04-8610500 ולבקש אותם (עדיף שתקח את שניהם).

תתקשר מחר בבוקר (בשעות האלה לא נותנים טיפולי סעד משפטי), ותקבע.

בהצלחה :)

נ.ב, ראיתי שאתה משוחרר, זו לא טעות, אפשר לגשת לעו"ד שלנו עד חצי שנה אחרי השחרור.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

בכל מה שקשור למשרד הביטחון וקצין התגמולים חובה עו"ד,אתה לא רוצה לדעת כמה ישתינו עליך בקשת בלי עו"ד.

• תוכן חדש...