Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

היתי גר עד לא מיזמן בארצות הברית ויש לי שם רכב מסוג הונדה S2000 חשבתי אולי לייבוא אותה לארץ

קניתי את הרכב בסביבות ה-11 אלף דולר {משהו כמו 55 אלף שקל אם החישוב שלי נכון אולי קצת יותר}

השאלה היא כמה כסף יעלה כל הסיפור הזה עד שאני יוכל לינסוע בכבישי ישראל ברכב הזה?

תודה רבה וערב טוב

פורסם

לא ניתן, אלא אם כן תרצה לייבא S2000 שצעירה משנתים על הכביש

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אפשר לישאול למה היא אפשר מה הבעיה פה ?

השנה של הרכב??

הבנתי שויפר SRT 10 אי אפשר להביא אבל הונדה:screwy:

דיכאון של מדינה

פורסם

אם ההית חוזר לארץ עם הרכב אז ההית יכול , אך מפני שאתה מייבא אותו לארץ חלים עליו חוקי ייבוא אישי שאחד מהם הוא איסור על רכב שעל הכביש מעל לשנתיים לעלות לארץ אלא אם כן הוא אספנות .

לך תבין .

פורסם
אפשר לישאול למה היא אפשר מה הבעיה פה ?

השנה של הרכב??

הבנתי שויפר SRT 10 אי אפשר להביא אבל הונדה:screwy:

דיכאון של מדינה

הבעיה היא במודל של הרכב. המדינה לא מעוניינת לאפשר ייבוא של רכבים ישנים, מזהמים, לא בטיחותיים וזולים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לא ניתן, אלא אם כן תרצה לייבא S2000 שצעירה משנתים על הכביש

בדקתי את הנושא בעצמי לא מזמן ומה שכתבת לא בדיוק נכון.

תושב חוזר יכול להביא רכב שגילו עד 4 שנים מעליה לכביש תוך 3 חודשים מחזרתו לארץ.

תושב ישראל יכול לייבא עד גיל שנתיים.

ייבוא מצריך תשלון מיסים - להונדה מארה"ב יהיה 126% אם איני טועה והמצאת מסמכים לתאימות לתקנים ישראליים ואם הרכב לא מייובא לארץ באופן סדיר התחייבות של היבואן לטפל בו.

פורסם

מה שרשמתי הוא נכון כי בתחילת הנושא שאלו אותך אם אתה תושב חוזר או לא, התשובה הייתה לא

אני תושב קנדה ויודע מה התנאים.

תושב חוזר זה תושב שחוזר לאחר שנתיים+

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...