Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי טווינגו שנת 96.

המזגן עובד בצורה תקינה ומקרר היטב, אך שמתי לב כי המדחס מתחבר ומתנתק לעיתים תוכפות ביותר (חיבור/ניתוק כל חצי דקה בערך).

אני מניח שהדבר נובע מטרמוסטט שמגיע לטמפ' קבועה מראש ואז מנתק את המדחס, אך תכיפות הפעולה גבוהה מידי לדעתי.

האם הענין תקין ואם לא, כיצד ניתן לאתר את התקלה ולתקנה?

יש לציין כי ההסטוריה שלי על הרכב הינה פחות מחודש, לכן אין לי מידע כיצד היה הדבר בעבר.

תודה.

פורסם

מפה זה לא נשמע בעייתי משהו.

עשה ניסוי קטן: הפעל את המזגן, פעם על מהירות מפוח הכי איטית, ופעם על מהירות מפוח הכי גבוהה, ומדוד אם יש הפרש בזמני ניתוק/הפעלה של המזגן.

אם יש הפרש ניכר, סביר שהמערכת עובדת כמו שצריך, וסה"כ הטרמוסטט מנתק את המדחס מתי שצריך (ניתוקים תכופים יותר במהירות מפוח איטית). מה שאתה מתאר לא נשמע חריג בצורה מיוחדת.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

במפוח אתה מתכוון למהירות מאוורר פנימי?

כי אני משתמש במהירות הנמוכה ביותר (ולעיתים באחת יותר מהירה, כאשר טווח המהירויות הוא 4 או 5 מהירויות).

הפרשי הזמן בין הניתוקים במהירות הנמוכה צריכים להיות הקצרים ביותר או הארוכים ביותר?

בכל מקרה, אעשה את הניסוי שהצעת בהזדמנות הראשונה.

תודה.

פורסם

נשמע תקין. במז"א קריר קל למזגן לקרר את הקבינה ולכן התרמוסטט או החיישן, מנתק את המדחס בתדירות גבוהה מאשר בימים חמים.

פורסם

כן, מפוח - מאוורר פנימי.

כפי שכתבתי , ניתוקים תכופים יותר במהירות מפוח איטית , שזה אומר הפרשי זמן קצרים יותר בין ניתוק לניתוק (יותר ברור מזה לא קיים :wink: ).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...