Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יכול להגיב בפורום "מכירה", עזרה בבקשה.

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

פורסם

איזה דפדפן אתה משתמש ?

מה מערכת ההפעלה ?

כמה מעבדים יש לך במחשב ?

מאיזה אזור אתה בארץ ? (השמועה אומרת שיש בעיות באזור כרמיאל).

בכל מקרה, אנחנו מתייחסים לנושא בשיא הרצינות והוא בטיפול.

פורסם
אני לא יכול להגיב בפורום "מכירה", עזרה בבקשה.

לא ניתן להגיב על שרשור לא שלך בפורום קניה ומכירה.

פנה למפרסם באימייל או בה"פ.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

כן קראתי את הכללים של הפורום, לפני שפתחתי את השרשור הזה, אבל משום מה לא הבחנתי שכתוב אין אפשרות להגיב, ובכלל שאף אחד לא הגיב שם חוץ מבעלי השרשורים.

תודה בכל מקרה.

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

פורסם

חחח הצלתם :roll:

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

פורסם

שמתי לב שבזמן האחרון החברים בפורום הזה נהיו יותר ויותר ציניים (present party included),

אני מתחיל לחשוב שמאז ששמר קצת "נעלם" מהפורום רמת הציניות התפזרה, התחלקה והתגברה בין החברים.

כאילו הוא היה השומר בשער ועכשיו הכל פרוץ..

אבל כן, מסכים שהרסנו, מזל שאני נרשם אוטומטית לכל שרשור וזוכה לראות את התגובות לפני העריכה :lol::lol:. (רמז רמז)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
חחח הצלתם :roll:

הלו, בניגוד לאחרים אני יכול לראות את ההודעה שכתבת (והספקת למחוק במסגרת הזמן הקצר שזה אפשרי).

מה שמזכיר לי, צריך לקצר את הזמן הזה...

פורסם

איזה פדיחה, :shock: סודיות בבקשה.

ובקשר לקיצור זמן העריכה, זה לא מראה על דמוקרטיה. אתה יודע

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

פורסם

כן הבנתי, יום טוב.

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

פורסם
:-( הרסתם...

זה אומר שאם נשתף עימך פעולה, לא תמחק לנו את ההודעות?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...