Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

היום בבוקר נסעתי ברחוב עירוני, בכביש בעל שני נתיבים, נתיב אחד לכל כיוון,וביניהם פס הפרדה לא רצוף.

לפני נסע אוטובוס ,יצאתי לעקיפה משמאל, בעודי משמאל לאוטובוס , סטה נהגו שמאלה (לתוך הנתיב השמאלי) ו"גירד" אותי.

נגרמו נזקים לרכב ולאוטובוס.

הנהג טוען שנאלץ לסטות מנתיבו מאחר ולא יכל לעבור בצורה אחרת, ואני אשם בכך שיצאתי לעקיפה במקום כזה.

כמובן שמהמקום שיצאתי לעקיפה לא ראיתי שבהמשך הנהג יאלץ לסטות שמאלה.

מישהו חושב שהוא צודק?

תודה.

יוסי.

פורסם

הוא לא היה יכול לעבור בלי לסטות? אז שיעצור, יסתכל במראה שפנוי ויעבור תוך כדי סטיה מינימלית.

מה שאתה אומר זה שהוא בעצמו ביצע עקיפה מסויימת אבל לא הסתכל במראות לפני שיצא לעקיפה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
הנהג טוען שנאלץ לסטות מנתיבו מאחר ולא יכל לעבור בצורה אחרת, ואני אשם בכך שיצאתי לעקיפה במקום כזה.

.

נאלץ לסטות מכיוון שהיה גורם סיכון מפתיע (רכב שהתפרץ, ילד שקפץ בין רכבים)?

או שהוא יצא לעקיפה בלי להסתכל במראות כמו שתומר ציין?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
נאלץ לסטות מכיוון שהיה גורם סיכון מפתיע (רכב שהתפרץ, ילד שקפץ בין רכבים)?

או שהוא יצא לעקיפה בלי להסתכל במראות כמו שתומר ציין?

ל'

נאלץ לסטות בגלל רכבים חונים

פורסם

לפי החוק "היבש" ואני מצטטת:

"לא יסטה נוהג רכב מנתיב נסיעתו אם עלול הדבר לגרום להפרעה או לסיכון 40 (א) לתקנות התעבורה.

"נוהג רכב שנעקף, יסיט את רכבו עד כמה שאפשר לשפת הכביש כדי לאפשר לרכב העוקף, לעקוף בבטחה ולא יגדיל את מהירות נסיעתו עד לאחר שהרכב העוקף עבר על פניו. 48 (א) לתקנות התעבורה.

מאידך:

"נוהג רכב לא יעקוף רכב, אלא אם הדרך פנויה במרחק מספיק כדי לאפשר לו את ביצוע העקיפה ואת המשך הנסיעה בביטיחות ללא הפרעה וללא סיכון לנסיעתו של רכב אחר, וללא הפרעה אחרת לתנועה מכל כיוון שהוא." 47 (ד) לתקנות התעבורה.

"נוהג רכב לא יעקוף, לא ינסה לעקוף ולא יסיט את רכבו שמאלה או ימינה כדי לעקוף רכב או בעל חיים באחד מאלה:

הראות לקוייה או שדה הראיה חסום או מוגבל" 47 (ה) 1 לתקנות התעבורה.

לדעתי בלבד, במקרה כמו שקרה לכם, לשניכם היה צד תורם למפגש של הרכבים, וקשה לקבוע בוודאות מי האשם התאונה הזו.

מצד אחד הנהג ביצע סטייה (כנראה) מבלי להתבונן במראות.

ואילו אתה לא ראית את המשך הדרך לסיום העקיפה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפי החוק "היבש" ואני מצטטת:

"לא יסטה נוהג רכב מנתיב נסיעתו אם עלול הדבר לגרום להפרעה או לסיכון 40 (א) לתקנות התעבורה.

"נוהג רכב שנעקף, יסיט את רכבו עד כמה שאפשר לשפת הכביש כדי לאפשר לרכב העוקף, לעקוף בבטחה ולא יגדיל את מהירות נסיעתו עד לאחר שהרכב העוקף עבר על פניו. 48 (א) לתקנות התעבורה.

מאידך:

"נוהג רכב לא יעקוף רכב, אלא אם הדרך פנויה במרחק מספיק כדי לאפשר לו את ביצוע העקיפה ואת המשך הנסיעה בביטיחות ללא הפרעה וללא סיכון לנסיעתו של רכב אחר, וללא הפרעה אחרת לתנועה מכל כיוון שהוא." 47 (ד) לתקנות התעבורה.

"נוהג רכב לא יעקוף, לא ינסה לעקוף ולא יסיט את רכבו שמאלה או ימינה כדי לעקוף רכב או בעל חיים באחד מאלה:

הראות לקוייה או שדה הראיה חסום או מוגבל" 47 (ה) 1 לתקנות התעבורה.

לדעתי בלבד, במקרה כמו שקרה לכם, לשניכם היה צד תורם למפגש של הרכבים, וקשה לקבוע בוודאות מי האשם התאונה הזו.

ואילו אתה לא ראית את המשך הדרך לסיום העקיפה.

ל'

האמת שראיתי את המשך הדרך.

בנתיים הסיפור השתנה,הנהג טוען שאני נכנסתי בו, ועכשיו החברה תובעת אותי.

הנהג גם טוען שיש לו עדים.

מכך איני חושש, לדעתי אוכל להפריך את טענותיו .אך איני חושב שאוכל להוכיח את מה שארע באמת.

תמונה0042.jpg

תמונה0041.jpg

פורסם

האמת שראיתי את המשך הדרך.

בנתיים הסיפור השתנה,הנהג טוען שאני נכנסתי בו, ועכשיו החברה תובעת אותי.

הנהג גם טוען שיש לו עדים.

מכך איני חושש, לדעתי אוכל להפריך את טענותיו .אך איני חושב שאוכל להוכיח את מה שארע באמת.

כאן עקפתי משמאל, כנראה שהצפרדע גרמה לו לסטות שמאלה.

פורסם

לפי הצילומים שהעלת, לא נראה כי יש סיבה מוצדקת לסטייה, מכיוון שלפי זוית הצילום פח "הצפרדע", אינו נמצא על הכביש, אלא פנימה יותר, ואינו חוסם את נתיב הנסיעה.

(תקן אותי אם אני טועה).

ל'

פורסם

לפי התמונות נהג האוטובוס אשם,אתה עקפת במקום חוקי לחלוטין,ואם הייתה לנהג הפרעה בנתיב נסיעתו,היה צריך כמו כל נהג שפוי,לאותת להסתכל במראה ורק אז לצאת לעקיפה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
כשאתה עוקף אוטובוס או משאית,

אתה צריך לקחת בחשבון ששדה הראיה של הנהג,

הוא מוגבל בהשוואה לרכב פרטי.

רק בעקיפה מימין השדה ראיה מוגבל! ולא באוטובוסים!

מניסיון, באוטובוס השדה ראיה טוב יותר מכל פרייבט.

נהגת שודים: "לדעתי בלבד, במקרה כמו שקרה לכם, לשניכם היה צד תורם למפגש של הרכבים, וקשה לקבוע בוודאות מי האשם התאונה הזו.

ואילו אתה לא ראית את המשך הדרך לסיום העקיפה."

הדרך שלו הייתה פנויה לגמרי!

נהג האוטובוס היה אמור לראות מרחוק את הצפרדע\הרכבים החונים וע"י כך לתכנן את המשך נסיעתו.

יצא לי כבר כמה פעמים להתקל בנהגי אוטובוס שעוצרים בנתיב הימני למרות שיש להם מפרץ מיוחד.

יצא לי כבר כמה פעמים לראות אוטובוס שרק נכנס למפרץ להוריד ולהעלות איזה 10 נוסעים

ובשניה שהוא נכנס הוא כבר מפעיל וינקר שמאלה ומעקב את התנועה של נהגים שחושבים שהוא אוטוטו יוצא.

ויצא לי כבר כמה פעמים שנהגים יוצאים מהמפרץ כמו בהמות למרות שיש רכבים בנתיב נסיעה שלהם.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
רק בעקיפה מימין השדה ראיה מוגבל! ולא באוטובוסים!

מניסיון, באוטובוס השדה ראיה טוב יותר מכל פרייבט.

.

תפסיק לספר בדיחות חמודי!!!

מי שלא עלה לנהוג על אוטובוס מעולם, יכול להגיד דבר כזה!

אתה מעולם לא נהגת אוטובוס ואתה לא יודע מהם שדה הראיה הקימים ממושב נהג האוטובוס.

רק לסבר את עינכם - שדה הראיה הנראה ממושב נהג האוטובוס דרך המראה האחורית הינה 27-30 מטרית!!!

כלומר כל 27-30 המטרים שמאחורי האוטובוס אינם נראים לנהג.

ירון מאיר

פורסם

אם לא יכולת לראות שהאוטובוס יצטרך לסטות שמאלה מסיבה כלשהי, לא היית צריך לצאת לעקיפה.

לעקיפה יוצאים רק כשבטוחים שאין כל הפרעה או סיכון.

עקיפה היא בהגדרה פעולה מסוכנת, ויש לבצעה רק כשאתה ממש, אבל ממש בטוח שאין שום סכנה, ואם אתה לא יכול לראות את כל מה שיש מסביב ושעלול להשפיע עליך או על הרכב הנעקף, אז עדיף לא לצאת לעקיפה.

אני לא אנסה לקבוע מי כאן אשם בתאונה, אבל אני כן יכול לקבוע שכנראה שיקול הדעת שלך היה מוטעה.

לא נורא. מנסיון לומדים. טוב שהנזק היה לפח בלבד.

פעם הבאה תתאזר קצת יותר בסבלנות.

על פי התמונות שהעלית, אני לא הייתי עוקף במקום כזה. אולי כשהייתי בן 17 הייתי פועל אחרת...

ולאונו טורבו - 4 ההערות האחרונות שלך לא רלוונטיות לחלוטין לנושא השרשור הזה.

מיותר.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אין פלא שבתי המשפט היום התחלקו על השכל, אם הוא נכנס לנתיב שלך הוא אשם גם עקפת בצורה לא זהירה

כנראה שפגיעה באוטובוס לא עולה לו ולכן לא היה איכפת לו להכנס בך ולטעון שאתה אשם

אני נוסע בתל אביב ואובוסים שם חוצים נתיבים כאשר הם חותכים מכוניות ללא הבחנה איזה

סיבה יש אוטובוס לסטות שמאלה כאשר התחנה שלו בצד ימין אני לא יודע?

קח עורך דין טוב ותגיש תביעה נגדית .

פעם הבאה שאה מעורב בתאונה צלם עם טלפון כמה שיותר.

בדיוק ברגע הפגיעה.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

• תוכן חדש...