Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבטת לגבי הרכב הזה ,אם משהו מכיר אשמח לחוות דעת.אני נוסעת כ 10000 ק"מ בשנה בעיר ולפעמים מחוצה לה.יש לי הזדמנות לקנות מהשכרה 2008 ב 59000 או מפרטי עם 10500 ק"מ ב 65000.

פורסם

דובר הרבה על הרכב הנ"ל.

רוב הדיעות עליו לא טובות, בעיקר בנושא הבטיחות.

חיפוש יעלה תוצאות רבות.

אפילו בתחתית הדף כאן, ישנם כמה אשכולות רלוונטים אשר יעזרו לך.

אישית - הייתי מחפש רכב אחר. לדוגמה: פיאט פונטו גרנדה.

אם תגדירי דרישות שלך מהרכב, ותקציב +-  יהיה לאנשים הרבה יותר קל לכוון אותך לרכבים המתאימים לך.

פורסם

דובר הרבה על הרכב, נהגתי עליו במשך שנה ולממש לא נהניתי

1)האוטו הכי לא נוח שיש, מושביםקדמיים שעשויים מאבנים, כאב לי הגב אפילו מנסיעה קצרה ביותר.

2)בטיחות מינימלית ביותר - 2 כוכבים במבחן הריסוק.

3)הרכב לא מי יודע מה חסכוני בצריכת הדלק שלו.

4)אמינות טובה (באוטו היה חדש דנדש מהחברה, 0 ק"מ).

בסכומים דומים את יכולה לקחת יונדאי גטס או פיאט גרנדה פונטו, רכבים הרבה יותר טובים וחסכוניים.

פורסם

תודה על תגובתכם.אני מבינה שהפיאט פונטו מגיעה עם גיר רובוטי ואני מעדיפה אוטומטי.

כמו כן אני מבינה שהאוואו לא בדיוק פופולרית בלשון המעטה.מה מומלץ התקציב של 50-60k ?תודה

פורסם

בסכומים שאת מציינת ניתן לרכוש הרבה רכבים, השאלה מה הם הצרכים שלך והעדיפויות שלך.

אני מבין שאת מחפשת גיר אוטומטי.

האם מנוע 1400 או יותר?

האם רכב קטן וקומקטי או רכב משחתי וגדול יותר?

פורסם

אני הייתי מוותר וממשיך הלאה.

כמעט כל מה שתמצאי בתקציב הנ"ל יהיה עדיף על הזוועה המוטורית הנ"ל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

שלום לכולם

מנוע 1,400 מספיק לי.אני נוסעת גם בעיר וגם מחוץ ורכב קטן או בינוני(כגון יונדאי אקסנט).דרך אגב מה דעתכם על קניה במגרשים? הם מוכרים זול משמעותית מהמחירון עם ק"מ מעט יחסית.ראיתי אקסנט 2008 עם 37,000 ק"מ ב 62000 ש"ח (מחירון 84000) כששאלתי איך כל המכוניות אצלו סביב ה 30000-40000 ק"מ ענה שזה היה בליסינג מימוני אצל אדם אחד.ההצעה מפתה אך האם הם אמינים? תודה מראש

• תוכן חדש...